Rapeaa ruusukaalia
Rapeaa ruusukaalia
Yhteistyössä

Rapeaa ruusukaalia

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
600 gruusukaalia
4 kplsiivua pekonia suikaloituna
1 dlkuivattuja karpaloita
1 dlpaahdettuja pinjansiemeniä
1/2 kplsitruunan mehu
3 rkloliiviöljyä
suolaa

Valmistus

  1. 1

    Poista ruusukaaleista kanta ja leikkaa sen jälkeen ohuiksi siivuksi

  2. 2

    Kuumenna padassa oliiviöljy ja paista pekoni rapeaksi, lisää ruusukaalit ja kuullota nopeasti.

  3. 3

    Lisää karpalot ja pinjansiemenet ja mausta suolalla ja sitruunanmehulla.

  4. 4

    Kaali saa jäädä hieman rapeaksi.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Lisää reseptejä aiheesta

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 2.10.2025