Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 600 g | ruusukaalia |
| 4 kpl | siivua pekonia suikaloituna |
| 1 dl | kuivattuja karpaloita |
| 1 dl | paahdettuja pinjansiemeniä |
| 1/2 kpl | sitruunan mehu |
| 3 rkl | oliiviöljyä |
| suolaa |
Poista ruusukaaleista kanta ja leikkaa sen jälkeen ohuiksi siivuksi
Kuumenna padassa oliiviöljy ja paista pekoni rapeaksi, lisää ruusukaalit ja kuullota nopeasti.
Lisää karpalot ja pinjansiemenet ja mausta suolalla ja sitruunanmehulla.
Kaali saa jäädä hieman rapeaksi.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 600 g | ruusukaalia |
| 4 kpl | siivua pekonia suikaloituna |
| 1 dl | kuivattuja karpaloita |
| 1 dl | paahdettuja pinjansiemeniä |
| 1/2 kpl | sitruunan mehu |
| 3 rkl | oliiviöljyä |
| suolaa |
Poista ruusukaaleista kanta ja leikkaa sen jälkeen ohuiksi siivuksi
Kuumenna padassa oliiviöljy ja paista pekoni rapeaksi, lisää ruusukaalit ja kuullota nopeasti.
Lisää karpalot ja pinjansiemenet ja mausta suolalla ja sitruunanmehulla.
Kaali saa jäädä hieman rapeaksi.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.