Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Rapeaa ruusukaalia

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

600 g
ruusukaalia
4 kpl
siivua pekonia suikaloituna
1 dl
kuivattuja karpaloita
1 dl
paahdettuja pinjansiemeniä
1/2 kpl
sitruunan mehu
3 rkl
oliiviöljyä
suolaa

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Poista ruusukaaleista kanta ja leikkaa sen jälkeen ohuiksi siivuksi

2

Kuumenna padassa oliiviöljy ja paista pekoni rapeaksi, lisää ruusukaalit ja kuullota nopeasti.

3

Lisää karpalot ja pinjansiemenet ja mausta suolalla ja sitruunanmehulla.

4

Kaali saa jäädä hieman rapeaksi.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.