Ravunpyrstömunakas
Ravunpyrstömunakas
Yhteistyössä

Ravunpyrstömunakas

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 1/2 dlmaitoa
1/4 tlsuolaa
80 graastettua prästost-juustoa
2 rklvehnäjauhoa
6–8 kananmunaa
mustapippuria
nokare voita

täyte:

1 kplprk ravunpyrstöjä (valutettuna)
200 gtuorejuustoa
1 dlranskankermaa
1/2 kpltillipunttia
mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Kuumenna uuni 200-asteiseksi.

  2. 2

    Riko kananmunat kulhoon. Lisää maito ja vehnäjauho sekä raastettu juusto ja vatkaa tasaiseksi. Mausta suolalla ja pippurilla.

  3. 3

    Vuoraa uuninpelti leivinpaperilla niin, että paperi yltää reunoille asti, ja voitele huolellisesti. Kaada munakasseos uunipellille ja paista uunissa 15–20 minuuttia, kunnes pinta on kullanruskea. Käännä munakas toiselle leivinpaperille ja anna jäähtyä hetken.

  4. 4

    Valmista täyte sillä aikaa kun munakas valmistuu uunissa: Leikkaa ravunpyrstöt pienemmiksi palasiksi. Silppua tilli. Notkista tuorejuusto ja ranskankerma. Yhdistä kaikki ainekset ja mausta pippurilla.

  5. 5

    Levitä täyte munakaslevylle ja käännä rullalle.

  6. 6

    Tarjoile esim. papusalaatin kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä