Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Ravunpyrstömunakas

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 1/2 dl
maitoa
1/4 tl
suolaa
80 g
raastettua Prästost-juustoa
2 rkl
vehnäjauhoa
6–8 kananmunaa
mustapippuria
nokare voita

täyte:

1 kpl
prk ravunpyrstöjä (valutettuna)
200 g
tuorejuustoa
1 dl
ranskankermaa
1/2 kpl
tillipunttia
mustapippuria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Kuumenna uuni 200-asteiseksi.

2

Riko kananmunat kulhoon. Lisää maito ja vehnäjauho sekä raastettu juusto ja vatkaa tasaiseksi. Mausta suolalla ja pippurilla.

3

Vuoraa uuninpelti leivinpaperilla niin, että paperi yltää reunoille asti, ja voitele huolellisesti. Kaada munakasseos uunipellille ja paista uunissa 15–20 minuuttia, kunnes pinta on kullanruskea. Käännä munakas toiselle leivinpaperille ja anna jäähtyä hetken.

4

Valmista täyte sillä aikaa kun munakas valmistuu uunissa: Leikkaa ravunpyrstöt pienemmiksi palasiksi. Silppua tilli. Notkista tuorejuusto ja ranskankerma. Yhdistä kaikki ainekset ja mausta pippurilla.

5

Levitä täyte munakaslevylle ja käännä rullalle.

6

Tarjoile esim. papusalaatin kanssa.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.