Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 1 kpl | pss rullarieskaa |
| 1 kpl | prk maustamatonta tuorejuustoa |
| 1 kpl | prk ranskankermaa |
| 100 g | hienoksi raastettua parmesaanijuustoa |
| 200 g | kylmäsavuporoa tai kylmäsavuhärkä -viipaleita |
| 1 kpl | rasia kirsikkatomaatteja |
| 2 kpl | ruukkua rukolaa |
| 1 kpl | sitruuna |
| 2-4 rkl raastettua piparjuurta | |
| suolaa, pippuria |
Lämmitä uuni 225-asteiseksi.
Notkista tuorejuusto ja ranskankerma. Lisää reilusti raastettua piparjuurta ja raastettua parmesaanijuustoa. Mausta suolalla ja pippurilla.
Levitä rieskoille tuorejuustotahnaa ja kylmäsavulihaa. Paista uunissa n. 8 minuuttia.
Halkaise tomaatit ja sekoita rukolan kanssa. Mausta oliiviöljyllä ja pirskottele sitruunaa kastikkeeksi.
Levitä rukolasalaatti valmiiden pizzojen päälle.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | pss rullarieskaa |
| 1 kpl | prk maustamatonta tuorejuustoa |
| 1 kpl | prk ranskankermaa |
| 100 g | hienoksi raastettua parmesaanijuustoa |
| 200 g | kylmäsavuporoa tai kylmäsavuhärkä -viipaleita |
| 1 kpl | rasia kirsikkatomaatteja |
| 2 kpl | ruukkua rukolaa |
| 1 kpl | sitruuna |
| 2-4 rkl raastettua piparjuurta | |
| suolaa, pippuria |
Lämmitä uuni 225-asteiseksi.
Notkista tuorejuusto ja ranskankerma. Lisää reilusti raastettua piparjuurta ja raastettua parmesaanijuustoa. Mausta suolalla ja pippurilla.
Levitä rieskoille tuorejuustotahnaa ja kylmäsavulihaa. Paista uunissa n. 8 minuuttia.
Halkaise tomaatit ja sekoita rukolan kanssa. Mausta oliiviöljyllä ja pirskottele sitruunaa kastikkeeksi.
Levitä rukolasalaatti valmiiden pizzojen päälle.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.