Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Rieskapitsa

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
pss rullarieskaa
1 kpl
prk Maustamatonta tuorejuustoa
1 kpl
prk ranskankermaa
100 g
hienoksi raastettua parmesaanijuustoa
200 g
kylmäsavuporoa tai Kylmäsavuhärkä -viipaleita
1 kpl
rasia kirsikkatomaatteja
2 kpl
ruukkua rukolaa
1 kpl
sitruuna
2-4 rkl raastettua piparjuurta
suolaa, pippuria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Lämmitä uuni 225-asteiseksi.

2

Notkista tuorejuusto ja ranskankerma. Lisää reilusti raastettua piparjuurta ja raastettua parmesaanijuustoa. Mausta suolalla ja pippurilla.

3

Levitä rieskoille tuorejuustotahnaa ja kylmäsavulihaa. Paista uunissa n. 8 minuuttia.

4

Halkaise tomaatit ja sekoita rukolan kanssa. Mausta oliiviöljyllä ja pirskottele sitruunaa kastikkeeksi.

5

Levitä rukolasalaatti valmiiden pizzojen päälle.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.