
Roquefort-piiras


Ainekset
Valmistus
Valmista taikina monitoimikoneessa. Leikkaa voi kuutioiksi. Kaada ensin jauhot kulhoon ja lisää sitten voinokareet.
Aja muutama kierros, että saat ryynimäisen massan. Lisää kylmä vesi ja pyöritä konetta, kunnes taikina muotoutuu palloksi.
Anna taikinan levätä jääkaapissa muutama tunti. Kauli taikina levyksi ja levitä 24 cm piirakkavuokaan. Taita sisäreunoille leivinpaperia, ettei taikina luisu alas paistettaessa.
Pistele pohja haarukalla ja esikypsennä 180-asteisessa uunissa vaaleanruskeaksi.
Leikkaa päärynät lohkoiksi ja lado vuokaan. Murenna juustoa päälle.
Vatkaa kananmunat, kerma, maito ja reippaasti mustapippuria ja kaada seos piiraaspohjaan.
Paista uunissa, kunnes munamaito on kunnolla hyytynyt. Tarjoa raikkaan lehtisalaatin kera.
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.