Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Ruishampurilainen kylmäsavulohella

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

8 kpl
siivua ruisleipää (esim. tumma Reissumies)
2 kpl
avokadoa
1 kpl
prk tuorejuustoa
2 kpl
tomaattia
1 kpl
punasipuli
1 kpl
ruukku jääsalaattia
1 kpl
sitruuna
n. 350 g kylmäsavulohta tai kirjolohta
tilliä

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Halkaise avokadot ja poista siemenet. Kuori avokadot varovasti ja viipaloi pituussuunnassa. Pirskota avokadoviipaleisiin sitruunaa, jotta ne eivät tummu.

2

Viipaloi myös tomaatit. Kuori sipuli ja leikkaa se renkaiksi.

3

Paahda leivät uunissa tai leivänpaahtimessa.

4

Sivele tuorejuustoa leiville.

5

Aseta alemmille leiville (4 kpl) avokadoviipaleet, salaatinlehdet, punasipulia, tomaattia ja lohiviipaleet.

6

Aseta leivän kansi päälle.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.