Ruishampurilainen kylmäsavulohella
Ruishampurilainen kylmäsavulohella
Yhteistyössä

Ruishampurilainen kylmäsavulohella

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
8 kplsiivua ruisleipää (esim. tumma reissumies)
2 kplavokadoa
1 kplprk tuorejuustoa
2 kpltomaattia
1 kplpunasipuli
1 kplruukku jääsalaattia
1 kplsitruuna
n. 350 g kylmäsavulohta tai kirjolohta
tilliä

Valmistus

  1. 1

    Halkaise avokadot ja poista siemenet. Kuori avokadot varovasti ja viipaloi pituussuunnassa. Pirskota avokadoviipaleisiin sitruunaa, jotta ne eivät tummu.

  2. 2

    Viipaloi myös tomaatit. Kuori sipuli ja leikkaa se renkaiksi.

  3. 3

    Paahda leivät uunissa tai leivänpaahtimessa.

  4. 4

    Sivele tuorejuustoa leiville.

  5. 5

    Aseta alemmille leiville (4 kpl) avokadoviipaleet, salaatinlehdet, punasipulia, tomaattia ja lohiviipaleet.

  6. 6

    Aseta leivän kansi päälle.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä