Sardiinipizzat rieskoista
15 min

Nappaa talteen!
| 4 kpl | pientä rieskaa |
| 4 rkl | tomaattiketsuppia |
| 2 kpl | (à 120 g) tomaattisardiineja |
| 1 dl | mustia oliiveja |
| 1 tl | oreganoa |
| 2 - 3 dl | pizzajuustoraastetta |
- 1.
Pane rieskat leivinpaperilla peitetylle pellille. Sivele jokaiselle rieskalle ruokalusikallinen ketsuppia.Halkaise sardiinit kahdeksi fileeksi ja jaa fileet rieskoille. Pane sinne tänne muutama oliivi. Sirottele päälle oreganoa ja juustoraastetta.Pane pizzat 225-asteiseen uuniin noin 10 minuutiksi eli kunnes pizzat kuumenevat ja juusto sulaa.
Sardiinipizzat rieskoista
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 4 kpl | pientä rieskaa |
| 4 rkl | tomaattiketsuppia |
| 2 kpl | (à 120 g) tomaattisardiineja |
| 1 dl | mustia oliiveja |
| 1 tl | oreganoa |
| 2 - 3 dl | pizzajuustoraastetta |
Valmistus
- 1
Pane rieskat leivinpaperilla peitetylle pellille. Sivele jokaiselle rieskalle ruokalusikallinen ketsuppia.Halkaise sardiinit kahdeksi fileeksi ja jaa fileet rieskoille. Pane sinne tänne muutama oliivi. Sirottele päälle oreganoa ja juustoraastetta.Pane pizzat 225-asteiseen uuniin noin 10 minuutiksi eli kunnes pizzat kuumenevat ja juusto sulaa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 2.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä












