Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Sardiinipizzat rieskoista

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Kappaletta
Fork and knife
4 Kappaletta

Ainekset

4 kpl
Pientä rieskaa
4 rkl
Tomaattiketsuppia
2 kpl
(à 120 g) tomaattisardiineja
1 dl
Mustia oliiveja
1 tl
Oreganoa
2 - 3 dl
Pizzajuustoraastetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pane rieskat leivinpaperilla peitetylle pellille. Sivele jokaiselle rieskalle ruokalusikallinen ketsuppia.Halkaise sardiinit kahdeksi fileeksi ja jaa fileet rieskoille. Pane sinne tänne muutama oliivi. Sirottele päälle oreganoa ja juustoraastetta.Pane pizzat 225-asteiseen uuniin noin 10 minuutiksi eli kunnes pizzat kuumenevat ja juusto sulaa.

Miltä maistui?
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 2.6.2010
|
Muokattu: 5.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.