Sardiinipizzat rieskoista - Yhteishyvä

Sardiinipizzat rieskoista

???
Kappaleita
4
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

4 kpl
Pientä rieskaa
4 rkl
Tomaattiketsuppia
2 kpl
(à 120 g) tomaattisardiineja
1 dl
Mustia oliiveja
1 tl
Oreganoa
2 - 3 dl
Pizzajuustoraastetta

Näin teet

1

Pane rieskat leivinpaperilla peitetylle pellille. Sivele jokaiselle rieskalle ruokalusikallinen ketsuppia.Halkaise sardiinit kahdeksi fileeksi ja jaa fileet rieskoille. Pane sinne tänne muutama oliivi. Sirottele päälle oreganoa ja juustoraastetta.Pane pizzat 225-asteiseen uuniin noin 10 minuutiksi eli kunnes pizzat kuumenevat ja juusto sulaa.

Resepti
Aila Pakarinen
Kuvat
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 2.6.2010
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa