Savulohicaesar - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Savulohicaesar

Savulohicaesar
Annokset
2
Valmistusaika
15 min
Savulohicaesar on maistuva lounas arkeen ja juhlaan. Saaristolaisleipä maistuu herkulliselta savulohen kanssa ja Kulman Keittiön caesarmajoneesi antaa salaatille aidon caesarsalaatin maun.
Jaa Somessa

Ainekset

50 g
amerikansalaattia
50 g
lehtisalaatteja
3 rkl
Kulman Keittiön caesarmajoneesia
1/2 dl
parmesaanijuustoa
30 g
saaristolaisleipää
2 rkl
rypsiöljy
100 g
savulohta
sormisuolaa

Näin teet

1

Leikkaa salaatit ja laita kulhoon, sekoita salaattiin Kulman Keittiön caesarmajoneesia ja raastettua parmesaanijuustoa.

50 g
amerikansalaattia
50 g
lehtisalaatteja
3 rkl
Kulman Keittiön caesarmajoneesia
1/2 dl
parmesaanijuustoa
2

Kuutioi saaristolaisleipä ja paahda pannulla rapeaksi pienessä öljytilkassa.

30 g
saaristolaisleipää
2 rkl
rypsiöljy
3

Mausta salaatti suolalla ja kokoa annos tarjolle laittamalla salaatti pohjalle ja savulohta päälle. Viimeistele savulohicaesar saaristolaisleipäkrutongeilla sekä parmesaanilla.

sormisuolaa
100 g
savulohta
Kuvat
TOK
Julkaistu: 15.11.2018
Muokattu: 15.11.2018

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja7 g14 g
Proteiinia2 g3 g
Rasvaa14 g27 g
Kuituja2 g4 g
Energiaa kj666 1332
Energiaa kcal160 319

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 3 rkl Kulman Keittiön caesarmajoneesia

  • 0.5 dl parmesaanijuustoa

  • 100 g savulohta

  • sormisuolaa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja7 g14 g
Proteiinia2 g3 g
Rasvaa14 g27 g
Kuituja2 g4 g
Energiaa kj666 1332
Energiaa kcal160 319

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 3 rkl Kulman Keittiön caesarmajoneesia

  • 0.5 dl parmesaanijuustoa

  • 100 g savulohta

  • sormisuolaa

Kuvat
TOK

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.