
Savulohicaesar
Ainekset
Näin teet
Leikkaa salaatit ja laita kulhoon, sekoita salaattiin Kulman Keittiön caesarmajoneesia ja raastettua parmesaanijuustoa.
Kuutioi saaristolaisleipä ja paahda pannulla rapeaksi pienessä öljytilkassa.
Mausta salaatti suolalla ja kokoa annos tarjolle laittamalla salaatti pohjalle ja savulohta päälle. Viimeistele savulohicaesar saaristolaisleipäkrutongeilla sekä parmesaanilla.
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 7 g | 14 g |
Proteiinia | 2 g | 3 g |
Rasvaa | 14 g | 27 g |
Kuituja | 2 g | 4 g |
Energiaa kj | 666 | 1332 |
Energiaa kcal | 160 | 319 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
3 rkl Kulman Keittiön caesarmajoneesia
0.5 dl parmesaanijuustoa
100 g savulohta
sormisuolaa
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 7 g | 14 g |
Proteiinia | 2 g | 3 g |
Rasvaa | 14 g | 27 g |
Kuituja | 2 g | 4 g |
Energiaa kj | 666 | 1332 |
Energiaa kcal | 160 | 319 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
3 rkl Kulman Keittiön caesarmajoneesia
0.5 dl parmesaanijuustoa
100 g savulohta
sormisuolaa