Savulohicaesar
Savulohicaesar
Yhteistyössä

Savulohicaesar

Arvostele resepti
2 Annosta

15 min

Yhteistyössä: Kulman Keittiö taustakuva

Savulohicaesar on maistuva lounas arkeen ja juhlaan. Saaristolaisleipä maistuu herkulliselta savulohen kanssa ja Kulman Keittiön caesarmajoneesi antaa salaatille aidon caesarsalaatin maun.

Ainekset (2 annosta)

MääräAinesosa
50 gamerikansalaattia
50 glehtisalaatteja
3 rklkulman keittiön caesarmajoneesia
1/2 dlparmesaanijuustoa
30 gsaaristolaisleipää
2 rklrypsiöljy
100 gsavulohta
sormisuolaa

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa salaatit ja laita kulhoon, sekoita salaattiin Kulman Keittiön caesarmajoneesia ja raastettua parmesaanijuustoa.

    MääräAinesosa
    50 gamerikansalaattia
    50 glehtisalaatteja
    3 rklkulman keittiön caesarmajoneesia
    1/2 dlparmesaanijuustoa
  2. 2

    Kuutioi saaristolaisleipä ja paahda pannulla rapeaksi pienessä öljytilkassa.

    MääräAinesosa
    30 gsaaristolaisleipää
    2 rklrypsiöljy
  3. 3

    Mausta salaatti suolalla ja kokoa annos tarjolle laittamalla salaatti pohjalle ja savulohta päälle. Viimeistele savulohicaesar saaristolaisleipäkrutongeilla sekä parmesaanilla.

    MääräAinesosa
    sormisuolaa
    100 gsavulohta

Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!

Ravintosisältö

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 3 rkl Kulman Keittiön caesarmajoneesia , 0.5 dl parmesaanijuustoa, 100 g savulohta, sormisuolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Kuvat:
TOK
15.11.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä