Leikkaa salaatit ja laita kulhoon, sekoita salaattiin Kulman Keittiön caesarmajoneesia ja raastettua parmesaanijuustoa.
Kuutioi saaristolaisleipä ja paahda pannulla rapeaksi pienessä öljytilkassa.
Mausta salaatti suolalla ja kokoa annos tarjolle laittamalla salaatti pohjalle ja savulohta päälle. Viimeistele savulohicaesar saaristolaisleipäkrutongeilla sekä parmesaanilla.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
160
666
13,5 g
1,0 g
7,0 g
2,0 g
2,0 g
1,5 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
3 rkl Kulman Keittiön caesarmajoneesia ,
0,5 dl parmesaanijuustoa,
100 g savulohta,
sormisuolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli