Savustetut varhaisperunat ja kasslervartaat
Savustetut varhaisperunat ja kasslervartaat
Yhteistyössä

Savustetut varhaisperunat ja kasslervartaat

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplsavustuspussi
800 guudensadon perunaa
3 kplvalkosipulinkynttä
1 kplpkt pekonia
25 gvoisulaa
600 gkassleria

Marinadi:

3 kplvalkosipulinkynttä murskattuna
1/2 dlöljy
1/2 dljuoksevaa hunajaa
suola, pippuri.

Jogurttikastike:

2 dlruokajugurttia
1 kplsitruunan mehu
1 rkljuoksevaa hunajaa
suola, pippuri

Valmistus

  1. 1

    Pese perunat ja halkaise ne. Murskaa valkosipulit ja suikaloi pekonit. Kaada kaikki kulhoon.

  2. 2

    Sulata voi ja lisää se perunoiden joukkoon. Käännä ja kaada kaikki savustuspussiin.

  3. 3

    Aseta savustuspussi 225 asteiseen uuniin 20 minuuttia tai kuumaan grilliin.

  4. 4

    Mausta suolalla ennen tarjoilua.

  5. 5

    Kasslervartaat: Leikkaa kassleri 3cm x 3 cm isoiksi paloiksi. Lisää marinadi ja anna sietä hetken. Pujota lihapalat vartaisiin ja paista kuumalla pannulla /grillissä kypsiksi.

  6. 6

    Tarjoile jugurttikastikkeen ja perunoiden kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä