Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Savustetut varhaisperunat ja kasslervartaat

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
savustuspussi
800 g
uudensadon perunaa
3 kpl
valkosipulinkynttä
1 kpl
pkt pekonia
25 g
voisulaa
600 g
kassleria

Marinadi:

3 kpl
valkosipulinkynttä murskattuna
1/2 dl
öljy
1/2 dl
juoksevaa hunajaa
suola, pippuri.

Jogurttikastike:

2 dl
ruokajugurttia
1 kpl
sitruunan mehu
1 rkl
juoksevaa hunajaa
suola, pippuri

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Pese perunat ja halkaise ne. Murskaa valkosipulit ja suikaloi pekonit. Kaada kaikki kulhoon.

2

Sulata voi ja lisää se perunoiden joukkoon. Käännä ja kaada kaikki savustuspussiin.

3

Aseta savustuspussi 225 asteiseen uuniin 20 minuuttia tai kuumaan grilliin.

4

Mausta suolalla ennen tarjoilua.

5

Kasslervartaat: Leikkaa kassleri 3cm x 3 cm isoiksi paloiksi. Lisää marinadi ja anna sietä hetken. Pujota lihapalat vartaisiin ja paista kuumalla pannulla /grillissä kypsiksi.

6

Tarjoile jugurttikastikkeen ja perunoiden kanssa.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 4.5.2017
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.