Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 1 kpl | savustuspussi |
| 800 g | uudensadon perunaa |
| 3 kpl | valkosipulinkynttä |
| 1 kpl | pkt pekonia |
| 25 g | voisulaa |
| 600 g | kassleria |
| Marinadi: | |
|---|---|
| 3 kpl | valkosipulinkynttä murskattuna |
| 1/2 dl | öljy |
| 1/2 dl | juoksevaa hunajaa |
| suola, pippuri. | |
| Jogurttikastike: | |
| 2 dl | ruokajugurttia |
| 1 kpl | sitruunan mehu |
| 1 rkl | juoksevaa hunajaa |
| suola, pippuri | |
Pese perunat ja halkaise ne. Murskaa valkosipulit ja suikaloi pekonit. Kaada kaikki kulhoon.
Sulata voi ja lisää se perunoiden joukkoon. Käännä ja kaada kaikki savustuspussiin.
Aseta savustuspussi 225 asteiseen uuniin 20 minuuttia tai kuumaan grilliin.
Mausta suolalla ennen tarjoilua.
Kasslervartaat: Leikkaa kassleri 3cm x 3 cm isoiksi paloiksi. Lisää marinadi ja anna sietä hetken. Pujota lihapalat vartaisiin ja paista kuumalla pannulla /grillissä kypsiksi.
Tarjoile jugurttikastikkeen ja perunoiden kanssa.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | savustuspussi |
| 800 g | uudensadon perunaa |
| 3 kpl | valkosipulinkynttä |
| 1 kpl | pkt pekonia |
| 25 g | voisulaa |
| 600 g | kassleria |
Marinadi: | |
| 3 kpl | valkosipulinkynttä murskattuna |
| 1/2 dl | öljy |
| 1/2 dl | juoksevaa hunajaa |
| suola, pippuri. | |
Jogurttikastike: | |
| 2 dl | ruokajugurttia |
| 1 kpl | sitruunan mehu |
| 1 rkl | juoksevaa hunajaa |
| suola, pippuri | |
Pese perunat ja halkaise ne. Murskaa valkosipulit ja suikaloi pekonit. Kaada kaikki kulhoon.
Sulata voi ja lisää se perunoiden joukkoon. Käännä ja kaada kaikki savustuspussiin.
Aseta savustuspussi 225 asteiseen uuniin 20 minuuttia tai kuumaan grilliin.
Mausta suolalla ennen tarjoilua.
Kasslervartaat: Leikkaa kassleri 3cm x 3 cm isoiksi paloiksi. Lisää marinadi ja anna sietä hetken. Pujota lihapalat vartaisiin ja paista kuumalla pannulla /grillissä kypsiksi.
Tarjoile jugurttikastikkeen ja perunoiden kanssa.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.