Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Siikatartar

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 kpl
taimenen fileetä
3 dl
suolaa
3 dl
sokeria
1/2 kpl
puntti tilliä
1/2 kpl
puntti ruohosipulia
1 dl
majoneesia
suolaa
oliiviöljyä
mustapippuria
100g mätiä
50g smetanaa

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Hiero suolaa ja sokeria kalafileiden päälle tasaisesti ja laita jääkaappiin suolaantumaan noin 1 1/2 tunniksi.

2

Huuhtele kalat kevyesti kylmän veden alla niin, että saat ylimääräisen sokerisuolan pois.

3

Poista fileistä nahka ja leikkaa pientä kuutiota.

4

Hiillosta kaasupolttimella puolet tartarista ja yhdistä toisen puolen kanssa.

5

Lisää hienonnetut yrtit sekä majoneesi joukkoon.

6

Tarkista maku ja tarjoile smetanan, mädin ja limpun kanssa.

Miltä maistui?
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.