Sisäpaistia parmesaanin ja rucolan kanssa
Sisäpaistia parmesaanin ja rucolan kanssa
Yhteistyössä

Sisäpaistia parmesaanin ja rucolan kanssa

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kgsuomalaista naudan sisäpaistia
8 dlrucolaa
4 rkloliiviöljyä
1 rklbalsamicoa
100 gparmesaania lastuina (36 kk kypsytettyä)
4 rklpaahdettuja pinjansiemeniä
100 gkirsikkatomaatteja
sormisuolaa
mustapippuria myllystä

Valmistus

  1. 1

    Ota liha noin puoli tuntia ennen paistamista huoneenlämpöön. Mausta pinta kauttaaltaan suolalla ja pippurilla.

  2. 2

    Työnnä paistolämpömittari paksuimpaan kohtaan lihaa. Paista 125-asteisessa uunissa, kunnes mittari osoittaa 57 astetta. Anna lihan levähtää folion alla noin 10 minuuttia ennen viipalointia. Levitä viipaleet tarjoiluvadille.

  3. 3

    Huuhtaise ja kuivaa rucola. Laita lihan päälle. Valuta salaatille ja lihalle öljyä ja balsamicoa. Viimeistele sormisuolalla, pippurilla, pinjansiemenillä ja tomaattiviipaleilla.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025