Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Sisäpaistia parmesaanin ja rucolan kanssa

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kg
suomalaista naudan sisäpaistia
8 dl
rucolaa
4 rkl
oliiviöljyä
1 rkl
balsamicoa
100 g
parmesaania lastuina (36 kk kypsytettyä)
4 rkl
paahdettuja pinjansiemeniä
100 g
kirsikkatomaatteja
sormisuolaa
mustapippuria myllystä

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Ota liha noin puoli tuntia ennen paistamista huoneenlämpöön. Mausta pinta kauttaaltaan suolalla ja pippurilla.

2

Työnnä paistolämpömittari paksuimpaan kohtaan lihaa. Paista 125-asteisessa uunissa, kunnes mittari osoittaa 57 astetta. Anna lihan levähtää folion alla noin 10 minuuttia ennen viipalointia. Levitä viipaleet tarjoiluvadille.

3

Huuhtaise ja kuivaa rucola. Laita lihan päälle. Valuta salaatille ja lihalle öljyä ja balsamicoa. Viimeistele sormisuolalla, pippurilla, pinjansiemenillä ja tomaattiviipaleilla.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.9.2019
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.