
Soijaglaseerattu possu ja minttusalaattia


Ainekset
Soija-glaseerauskastike
Minttusalaatti
Salaatinkastike
Reseptin ainekset Kulman keittiöstä
Valmistus
Yhdistä soijaglaseerausliemen ainekset ja keitä noin 10 minuuttia. Siivilöi.
Yhdistä minttusalaatin aineet kulhossa.
Yhdistä salaatinkastikkeen aineet ja sekoita. Kaada kastike salaatin joukkoon ja sekoita varovaisesti.
Pyöritä possuviipaleet vehnäjauhoissa ja paahda öljyssä ruskeaksi molemmin puolin.
Lado lihat lautaselle ja valele runsaasti soijakastikkeella. Tarjoile possun seurana minttusalaattia.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
500
2092
33,3 g
9,3 g
22,0 g
15,3 g
0,3 g
29,3 g
5,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 dl fariinisokeria,
0,5 dl sherryviinietikkaa tai riisiviinietikkaa,
valkosipulinkynsi raastettuna,
1 cm pala tuoretta inkivääriä raastettuna,
Tähtianus,
Kanelitanko,
Ruukku tuoretta minttua lehdet nypittynä,
Puolikas ruukku korianteria lehdet nypittynä,
Puolikas kurkku tikuiksi leikattuna,
Puolikas fenkoli ohuina suikaleina,
salottisipuli tai punasipuli ohuina suikaleina,
2 cm pala tuoretta inkivääriä suikaleina,
Puolikas punainen chili ohuina renkaina,
3 rkl kalakastiketta,
3 rkl limenmehua.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli