Soijaglaseerattu possu ja minttusalaattia - Yhteishyvä

Soijaglaseerattu possu ja minttusalaattia

Soijaglaseerattu possu ja minttusalaattia
Annokset
4
Soijaglaseerattu possu on herkullinen tarjottava pikkujoulujen noutopöytään. Sitä kannattaa hyödyntää myös välipäivinä: joulukinkusta ylijääneet viipaleet toimivat erinomaisesti tässä reseptissä. Tarjoile soijaglaseerattu possu raikkaan minttusalaatin kera.
Jaa Somessa

Ainekset

600 g
ylikypsää kassleria tai kypsää joulukinkkua 2 cm viipaleina
3 rkl
vehnäjauhoja
3 rkl
rypsiöljyä

SOIJA-GLASEERAUSKASTIKE

1/2 dl
fariinisokeria
1/2 dl
hunajaa
1 dl
light soijaa
1 dl
lihalientä
1/2 dl
sherryviinietikkaa tai riisiviinietikkaa
valkosipulinkynsi raastettuna
1 cm
pala tuoretta inkivääriä raastettuna
Tähtianus
Kanelitanko

MINTTUSALAATTI

Ruukku tuoretta minttua lehdet nypittynä
Puolikas ruukku korianteria lehdet nypittynä
Puolikas kurkku tikuiksi leikattuna
Puolikas fenkoli ohuina suikaleina
salottisipuli tai punasipuli ohuina suikaleina
2 cm
pala tuoretta inkivääriä suikaleina
Puolikas punainen chili ohuina renkaina

SALAATINKASTIKE

3 rkl
kalakastiketta
3 rkl
limenmehua
1 tl
soijaa

Näin teet

1

Yhdistä soijaglaseerausliemen ainekset ja keitä noin 10 minuuttia. Siivilöi.

1 dl
lihalientä
valkosipulinkynsi raastettuna
1/2 dl
fariinisokeria
1/2 dl
sherryviinietikkaa tai riisiviinietikkaa
Tähtianus
1/2 dl
hunajaa
1 cm
pala tuoretta inkivääriä raastettuna
Kanelitanko
1 dl
light soijaa
2

Yhdistä minttusalaatin aineet kulhossa.

2 cm
pala tuoretta inkivääriä suikaleina
Puolikas kurkku tikuiksi leikattuna
Puolikas punainen chili ohuina renkaina
salottisipuli tai punasipuli ohuina suikaleina
Ruukku tuoretta minttua lehdet nypittynä
Puolikas fenkoli ohuina suikaleina
Puolikas ruukku korianteria lehdet nypittynä
3

Yhdistä salaatinkastikkeen aineet ja sekoita. Kaada kastike salaatin joukkoon ja sekoita varovaisesti.

1 tl
soijaa
3 rkl
limenmehua
3 rkl
kalakastiketta
4

Pyöritä possuviipaleet vehnäjauhoissa ja paahda öljyssä ruskeaksi molemmin puolin.

600 g
ylikypsää kassleria tai kypsää joulukinkkua 2 cm viipaleina
3 rkl
vehnäjauhoja
3 rkl
rypsiöljyä
5

Lado lihat lautaselle ja valele runsaasti soijakastikkeella. Tarjoile possun seurana minttusalaattia.

Kuvat
TOK
Julkaistu: 14.11.2018
Muokattu: 14.11.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja22 g88 g
Proteiinia29 g117 g
Rasvaa33 g133 g
Kuituja0 g1 g
Energiaa kj2092 8366
Energiaa kcal500 1999

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0.5 dl fariinisokeria

  • 0.5 dl sherryviinietikkaa tai riisiviinietikkaa

  • valkosipulinkynsi raastettuna

  • 1 cm pala tuoretta inkivääriä raastettuna

  • Tähtianus

  • Kanelitanko

  • Ruukku tuoretta minttua lehdet nypittynä

  • Puolikas ruukku korianteria lehdet nypittynä

  • Puolikas kurkku tikuiksi leikattuna

  • Puolikas fenkoli ohuina suikaleina

  • salottisipuli tai punasipuli ohuina suikaleina

  • 2 cm pala tuoretta inkivääriä suikaleina

  • Puolikas punainen chili ohuina renkaina

  • 3 rkl kalakastiketta

  • 3 rkl limenmehua

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja22 g88 g
Proteiinia29 g117 g
Rasvaa33 g133 g
Kuituja0 g1 g
Energiaa kj2092 8366
Energiaa kcal500 1999

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0.5 dl fariinisokeria

  • 0.5 dl sherryviinietikkaa tai riisiviinietikkaa

  • valkosipulinkynsi raastettuna

  • 1 cm pala tuoretta inkivääriä raastettuna

  • Tähtianus

  • Kanelitanko

  • Ruukku tuoretta minttua lehdet nypittynä

  • Puolikas ruukku korianteria lehdet nypittynä

  • Puolikas kurkku tikuiksi leikattuna

  • Puolikas fenkoli ohuina suikaleina

  • salottisipuli tai punasipuli ohuina suikaleina

  • 2 cm pala tuoretta inkivääriä suikaleina

  • Puolikas punainen chili ohuina renkaina

  • 3 rkl kalakastiketta

  • 3 rkl limenmehua

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.