Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Suklaa-krokanttimousse

Suklaa-krokanttimousse

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
more-info

Ainekset

150 g
tummaa suklaata (vähintään 70 % kaakaota)
4 rkl
vahvaa kahvia
1 kpl
dl karamellirouhetta
3 kpl
kananmunaa
(1 rkl tummaa rommia)
(1 dl kuohukermaa)

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Paloittele suklaa kulhoon. Lisää kahvi ja halutessasi rommi. Ellet käytä rommia, lisää viides lusikallinen kahvia. Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa.

2

Erottele munankeltuaiset valkuaisista. Kun suklaa on juoksevaa, nosta kulho vesihauteesta ja lisää keltuaiset yksi kerrallaan. Sekoita hyvin ennen seuraavan lisäystä. Anna seoksen jäähtyä 15 min. Vatkaa sillä välin valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää suklaaseen karamellirouhe ja valkuaisvaahto. Jos haluat miedomman makuisen moussen, voit lisätä joukkoon vaahdotettua kermaa ennen valkuaisvaahtoa.

3

Kaada löysä seos pieniin annoskuppeihin ja nosta jääkaappiin jähmettymään 2 tunniksi. Viimeistele nokareella kermavaahtoa ja ripauksella karamellirouhetta.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.