Purista appelsiinin mehu ja raasta kuori. Hienonna taatelit. Liota taateleita appelsiinimehussa 10 minuuttia. Valuta, säästä 1 rkl mehua. Rouhi pähkinät ja suklaa. Vaahdota valkuaiset ja suola. Lisää sokeri vähitellen, kunnes vaahto on kovaa. Lisää appelsiinimehu. Sekoita rouheet varovasti vaahtoon. Lisää taatelit. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan ja kypsennä 160-asteisessa uunissa alatasolla noin 1 h 15min, kunnes pinta on rapea, mutta sisus hieman kostea. Anna jäähtyä. Älä säikähdä, mikäli kakun pinta laskee tai halkeilee, se kuuluu kakun luonteeseen. Irrota kakku vuoasta. Vaahdota kerma ja sokeri. Rouhi suklaa tai veistä siitä kuorimaveitsellä kiehkuroita. Koristele kakku kermavaahdolla ja suklaalla.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.