Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Suklaafondue

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

250 g
tummaa tai maitosuklaata
1 dl
kuohukermaa
kuorittu ananas
mansikoita
päärynä
banaani
nektariini
cantaloupemeloni
fonduehaarukoita
pähkinärouhe
kookoshiutale

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Paloittele hedelmät suupalan kokoisiksi paloiksi.

2

Kuumenna kerma kattilassa.

3

Lisää paloiteltu suklaa kuumaan kermaan ja sekoita tasaiseksi. Kaada suklaasekoitus keraamiseen tarjoilukulhoon tai fondue-pataan ja pidä tarvittaessa lämpimänä lämpökynttilän avulla.

4

Suklaafonduen voi maustaa halutessasi esimerkiksi rommilla tai liköörillä (n. 2 rkl).

5

Dippaa hedelmänpala lämpimään suklaafondueen, käytä fonduehaarukkaa.

6

Lisämaustetta saat jos dippaat suklaisen hedelmänpalan kookoshiutaleisiin tai pähkinärouheeseen.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.