Suklaafondue
Suklaafondue
Yhteistyössä

Suklaafondue

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
250 gtummaa tai maitosuklaata
1 dlkuohukermaa
kuorittu ananas
mansikoita
päärynä
banaani
nektariini
cantaloupemeloni
fonduehaarukoita
pähkinärouhe
kookoshiutale

Valmistus

  1. 1

    Paloittele hedelmät suupalan kokoisiksi paloiksi.

  2. 2

    Kuumenna kerma kattilassa.

  3. 3

    Lisää paloiteltu suklaa kuumaan kermaan ja sekoita tasaiseksi. Kaada suklaasekoitus keraamiseen tarjoilukulhoon tai fondue-pataan ja pidä tarvittaessa lämpimänä lämpökynttilän avulla.

  4. 4

    Suklaafonduen voi maustaa halutessasi esimerkiksi rommilla tai liköörillä (n. 2 rkl).

  5. 5

    Dippaa hedelmänpala lämpimään suklaafondueen, käytä fonduehaarukkaa.

  6. 6

    Lisämaustetta saat jos dippaat suklaisen hedelmänpalan kookoshiutaleisiin tai pähkinärouheeseen.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä