Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 250 g | tummaa tai maitosuklaata |
| 1 dl | kuohukermaa |
| kuorittu ananas | |
| mansikoita | |
| päärynä | |
| banaani | |
| nektariini | |
| cantaloupemeloni | |
| fonduehaarukoita | |
| pähkinärouhe | |
| kookoshiutale |
Paloittele hedelmät suupalan kokoisiksi paloiksi.
Kuumenna kerma kattilassa.
Lisää paloiteltu suklaa kuumaan kermaan ja sekoita tasaiseksi. Kaada suklaasekoitus keraamiseen tarjoilukulhoon tai fondue-pataan ja pidä tarvittaessa lämpimänä lämpökynttilän avulla.
Suklaafonduen voi maustaa halutessasi esimerkiksi rommilla tai liköörillä (n. 2 rkl).
Dippaa hedelmänpala lämpimään suklaafondueen, käytä fonduehaarukkaa.
Lisämaustetta saat jos dippaat suklaisen hedelmänpalan kookoshiutaleisiin tai pähkinärouheeseen.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 250 g | tummaa tai maitosuklaata |
| 1 dl | kuohukermaa |
| kuorittu ananas | |
| mansikoita | |
| päärynä | |
| banaani | |
| nektariini | |
| cantaloupemeloni | |
| fonduehaarukoita | |
| pähkinärouhe | |
| kookoshiutale |
Paloittele hedelmät suupalan kokoisiksi paloiksi.
Kuumenna kerma kattilassa.
Lisää paloiteltu suklaa kuumaan kermaan ja sekoita tasaiseksi. Kaada suklaasekoitus keraamiseen tarjoilukulhoon tai fondue-pataan ja pidä tarvittaessa lämpimänä lämpökynttilän avulla.
Suklaafonduen voi maustaa halutessasi esimerkiksi rommilla tai liköörillä (n. 2 rkl).
Dippaa hedelmänpala lämpimään suklaafondueen, käytä fonduehaarukkaa.
Lisämaustetta saat jos dippaat suklaisen hedelmänpalan kookoshiutaleisiin tai pähkinärouheeseen.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.