Suklaakakun maun täydentää hasselpähkinärouhe. Kakun kanssa maistuvat kermavaahto ja mansikat.

Ainekset (10 annosta)

MääräAinesosa
100 gtummaa suklaata
75 gmargariinia
2 kplmunaa
2 1/2 dlfariinisokeria
80 ghasselpähkinärouhetta
2 dlvehnäjauhoja

Kuorrutus

1 kpl(150 g) minut block -suklaata

Lisäksi

kermavaahtoa
mansikoita

Valmistus

  1. 1

    Sulata suklaa ja margariini esim. mikroaaltouunissa. Vatkaa munat ja sokeri sakeaksi vaahdoksi. Lisää pähkinärouhe ja jauhot. Sekoita. Lisää rasva-suklaaseos ja sekoita taikina tasaiseksi. Kaada voideltuun irtopohja- tai piirasvuokaan. Paista 150 asteessa noin 40 minuuttia. Kakku saa jäädä sisältä hieman kosteaksi. Leikkaa annospaloiksi. Irrota kakku vuoasta. Sulata kuorrutussuklaa mikroaaltouunissa pussin ohjeen mukaan. Leikkaa pussin kärki auki ja pursota suklaata kakun päälle. Tarjoa kermavaahdon ja mansikoiden kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä