Suklaakakku | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Suklaakakku

Fork and knife
10 Annosta
Fork and knife
10 Annosta
Suklaakakun maun täydentää hasselpähkinärouhe. Kakun kanssa maistuvat kermavaahto ja mansikat.

Ainekset

100 g
Tummaa suklaata
75 g
Margariinia
2 kpl
Munaa
2 1/2 dl
Fariinisokeria
80 g
Hasselpähkinärouhetta
2 dl
Vehnäjauhoja

kuorrutus

1 kpl
(150 g) minut block -suklaata

lisäksi

Kermavaahtoa
Mansikoita

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Sulata suklaa ja margariini esim. mikroaaltouunissa. Vatkaa munat ja sokeri sakeaksi vaahdoksi. Lisää pähkinärouhe ja jauhot. Sekoita. Lisää rasva-suklaaseos ja sekoita taikina tasaiseksi. Kaada voideltuun irtopohja- tai piirasvuokaan. Paista 150 asteessa noin 40 minuuttia. Kakku saa jäädä sisältä hieman kosteaksi. Leikkaa annospaloiksi. Irrota kakku vuoasta. Sulata kuorrutussuklaa mikroaaltouunissa pussin ohjeen mukaan. Leikkaa pussin kärki auki ja pursota suklaata kakun päälle. Tarjoa kermavaahdon ja mansikoiden kanssa.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 22.2.2005
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.