Suklaamurokakku

arvosana5/5

(1)arvio
24 Annosta

Ainekset (24 annosta)

MääräAinesosa
250 gmargariinia
2 1/2 dlsokeria
4 kplkananmunaa
3 tlvaniljasokeria
2 1/2 tlleivinjauhetta
4 dlvehnäjauhoja
1/2 dlkaakaojauhetta
100 gsuklaata
1 1/2 dlmaitoa

Valmistus

  1. 1

    Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi. Lisää kananmunat vatkaten yksitellen joukkoon. Sekoita vaniljasokeri, leivinjauhe, vehnäjauhot ja kaakaojauhe keskenään ja lisää vaahtoon. Kuutioi suklaa ja lisää taikinaan maidon kanssa. Kaada taikina tilavaan, voideltuun ja korppujauhotettuun rengasvuokaan. Paista 175 asteessa 50–60 minuuttia. Kakku on kypsä, kun sen reunat irtoavat vuoasta eikä puiseen tikkuun kakkuun pistettäessä tartu taikinaa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä