Suklaamurokakku

Nappaa talteen!
| 250 g | margariinia |
| 2 1/2 dl | sokeria |
| 4 kpl | kananmunaa |
| 3 tl | vaniljasokeria |
| 2 1/2 tl | leivinjauhetta |
| 4 dl | vehnäjauhoja |
| 1/2 dl | kaakaojauhetta |
| 100 g | suklaata |
| 1 1/2 dl | maitoa |
- 1.
Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi. Lisää kananmunat vatkaten yksitellen joukkoon. Sekoita vaniljasokeri, leivinjauhe, vehnäjauhot ja kaakaojauhe keskenään ja lisää vaahtoon. Kuutioi suklaa ja lisää taikinaan maidon kanssa. Kaada taikina tilavaan, voideltuun ja korppujauhotettuun rengasvuokaan. Paista 175 asteessa 50–60 minuuttia. Kakku on kypsä, kun sen reunat irtoavat vuoasta eikä puiseen tikkuun kakkuun pistettäessä tartu taikinaa.
Suklaamurokakku
arvosana5/5
Ainekset (24 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 250 g | margariinia |
| 2 1/2 dl | sokeria |
| 4 kpl | kananmunaa |
| 3 tl | vaniljasokeria |
| 2 1/2 tl | leivinjauhetta |
| 4 dl | vehnäjauhoja |
| 1/2 dl | kaakaojauhetta |
| 100 g | suklaata |
| 1 1/2 dl | maitoa |
Valmistus
- 1
Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi. Lisää kananmunat vatkaten yksitellen joukkoon. Sekoita vaniljasokeri, leivinjauhe, vehnäjauhot ja kaakaojauhe keskenään ja lisää vaahtoon. Kuutioi suklaa ja lisää taikinaan maidon kanssa. Kaada taikina tilavaan, voideltuun ja korppujauhotettuun rengasvuokaan. Paista 175 asteessa 50–60 minuuttia. Kakku on kypsä, kun sen reunat irtoavat vuoasta eikä puiseen tikkuun kakkuun pistettäessä tartu taikinaa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Tätä kasvovettä suomalaiset rakastavat – Sokoksella kestohitti
- 2.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 3.Haaveiletko otsatukasta? Tällaisille ihmisille se sopii parhaiten
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 6.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”












