Suklaamurokakku - Yhteishyvä

Suklaamurokakku

???
Annokset
24
Jaa Somessa

Ainekset

250 g
Margariinia
2 1/2 dl
Sokeria
4 kpl
Kananmunaa
3 tl
Vaniljasokeria
2 1/2 tl
Leivinjauhetta
4 dl
Vehnäjauhoja
1/2 dl
Kaakaojauhetta
100 g
Suklaata
1 1/2 dl
Maitoa

Näin teet

1

Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi. Lisää kananmunat vatkaten yksitellen joukkoon. Sekoita vaniljasokeri, leivinjauhe, vehnäjauhot ja kaakaojauhe keskenään ja lisää vaahtoon. Kuutioi suklaa ja lisää taikinaan maidon kanssa. Kaada taikina tilavaan, voideltuun ja korppujauhotettuun rengasvuokaan. Paista 175 asteessa 50–60 minuuttia. Kakku on kypsä, kun sen reunat irtoavat vuoasta eikä puiseen tikkuun kakkuun pistettäessä tartu taikinaa.

Resepti
MInna Saarni
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 26.4.2006
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa