Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Suklaapirtelö

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Herkuttele helpolla pirtelöllä, jossa on tummaa suklaata ja jäätelöä. Lusikoi suklaapirtelön päälle kermavaahtoa ja koristele suklaalastuilla.

Ainekset

100 g
Tummaa suklaata
1/2 l
Vaniljajäätelöä
3 dl
Maitoa
2 dl
Suklaakastiketta
2 dl
Kermaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Vedä kuorimaveitsellä tummasta suklaasta muutamia lastuja juomien koristeeksi. Paloittele loppu suklaa ja sulata se mikrossa. Valuta suklaa lasien sisäreunoja pitkin. Nosta lasit hetkeksi jääkaappiin.

100 g
Tummaa suklaata
Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.11.2014
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

450

1882

34,0 g

21,0 g

29,0 g

28,3 g

1,3 g

7,0 g

0,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 dl Suklaakastiketta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli