Suklaiset kookostangot - Yhteishyvä

Suklaiset kookostangot

???
Kappaleita
20
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

50 g
Margariinia
2 kpl
Kananmunaa
1 dl
Kidesokeria
200 g
Kookoshiutaleita
Yhden sitruunan raastettu kuori, halutessasi

KORISTELUUN

200 g
Tummaa leivontasuklaata

Näin teet

1

Sulata rasva. Sekoita munat ja sokeri. Lisää jäähtynyt rasva, kookoshiutaleet ja sitruunankuori. Anna taikinan turvota 15 minuuttia. Siirrä taikina pursotinpussiin. Pursota n. 6–7 cm pitkiä tankoja leivinpaperilla vuoratulle pellille. Voit myös ottaa taikinasta nokareita. Jätä leivonnaisten väliin riittävästi tilaa. Paista 175-asteisen uunin keskitasolla, 12–15 minuuttia tai kunnes leivonnaiset saavat kullanruskean värin.Sulata paloiteltu suklaa vesihauteessa tai mikroaaltouunissa. Kasta jäähtyneiden tankojen tai nokareiden päät suklaaseen. Nosta pikkuleivät leivinpaperin päälle ja anna suklaan jähmettyä. Säilytä leivonnaiset tiiviissä kannellisessa rasiassa, jotta ne eivät kuivu.

Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 27.4.2011
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa