Suolainen hedelmäsalaatti turskalla
Suolainen hedelmäsalaatti turskalla
Yhteistyössä

Suolainen hedelmäsalaatti turskalla

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
200 g(skrei) turskaa
1/4 kplsitruunaa viipaleina
1/2 tlsuolaa
1 kplomena
2 kplkeltaista kiiviä
1/2 kplpapaija
1/2 kplmakea punasipuli tai banaanisalottisipuli
muutama lehti minttua tai korianteria
limelohkoja tarjoiluun

Kastike:

1 kpllimen raastettu kuori ja mehu
1 kpl½ rkl soijakastiketta
1 tlhunajaa
1/2 tlchilihiutaleita

Valmistus

  1. 1

    Mausta turska joka puolelta suolalla ja asettele uunivuokaan. Asettele turskan päälle sitruunasiivut. Paista 200 asteessa uunissa noin 10 minuuttia. Ota turska uunista, peitä kannella ja anna jäähtyä.

  2. 2

    Pese omena ja poista siemenkota. Leikkaa pieniksi kuutioiksi. Kuori kiivit ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Halkaise papaija ja rapsuta lusikalla siemenet irti. Raaputa lusikalla myös hedelmäliha pieniksi palasiksi. Kuori ja hienonna sipuli. Hienonna yrtin lehdet. Yhdistä raaka-aineet keskenään.

  3. 3

    Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja sekoita se sitten hedelmien joukkoon. Paloittele turska ja sekoita varovasti salaatin sekaan. Tarjoile limelohkojen ja esimerkiksi siemennäkkärin tai vihreiden salaatinlehtien kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä