Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Suolainen hedelmäsalaatti turskalla

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

200 g
(Skrei) turskaa
1/4 kpl
sitruunaa viipaleina
1/2 tl
suolaa
1 kpl
omena
2 kpl
keltaista kiiviä
1/2 kpl
papaija
1/2 kpl
makea punasipuli tai banaanisalottisipuli
muutama lehti minttua tai korianteria
limelohkoja tarjoiluun

Kastike:

1 kpl
limen raastettu kuori ja mehu
1 kpl
½ rkl soijakastiketta
1 tl
hunajaa
1/2 tl
chilihiutaleita

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Mausta turska joka puolelta suolalla ja asettele uunivuokaan. Asettele turskan päälle sitruunasiivut. Paista 200 asteessa uunissa noin 10 minuuttia. Ota turska uunista, peitä kannella ja anna jäähtyä.

2

Pese omena ja poista siemenkota. Leikkaa pieniksi kuutioiksi. Kuori kiivit ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Halkaise papaija ja rapsuta lusikalla siemenet irti. Raaputa lusikalla myös hedelmäliha pieniksi palasiksi. Kuori ja hienonna sipuli. Hienonna yrtin lehdet. Yhdistä raaka-aineet keskenään.

3

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja sekoita se sitten hedelmien joukkoon. Paloittele turska ja sekoita varovasti salaatin sekaan. Tarjoile limelohkojen ja esimerkiksi siemennäkkärin tai vihreiden salaatinlehtien kanssa.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 28.2.2020
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.