Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Syrnikit eli rahkaräiskäleet

timer-icon60 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Syrnikit eli rahkaletut kuuluvat jokaisen maitorahkaa rakastavan jälkkärilistalle. Venäläiset rahkaletut sopivat myös aamiaiselle ja välipalaksi.

Ainekset

250 g
(1 prk) maitorahkaa
3 kpl
Kananmunaa
1/2 dl
Sokeria
2 tl
Vaniljasokeria
1 dl
Vehnäjauhoja

Paistamiseen

Voita tai margariinia

Lisäksi

tomusokeria
marjoja tai hilloa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Notkista rahka kulhossa ja sekoita munat joukkoon. Lisää sokerit ja lopuksi jauhot. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Anna turvota puolisen tuntia.

250 g
(1 prk) maitorahkaa
3 kpl
Kananmunaa
1/2 dl
Sokeria
2 tl
Vaniljasokeria
1 dl
Vehnäjauhoja
2

Kuumenna rasvaa lettupannulla ja paista letut miedolla lämmöllä molemmin puolin kauniin ruskeiksi.

Voita tai margariinia
3

Siivilöi pinnalle tomusokeria ennen tarjoamista. Tarjoa marjojen tai hillon kanssa.

tomusokeria
marjoja tai hilloa
Miltä maistui?(3 arviota)
Resepti:
Katri Schröder, Kati Pohja
Kuvat:
Piia Arnould
Julkaistu: 25.10.2011
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

203

852

4,3 g

1,0 g

26,5 g

14,8 g

0,5 g

13,5 g

0,3 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Voita tai margariinia,

tomusokeria,

marjoja tai hilloa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli