Notkista rahka kulhossa ja sekoita munat joukkoon. Lisää sokerit ja lopuksi jauhot. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Anna turvota puolisen tuntia.
Kuumenna rasvaa lettupannulla ja paista letut miedolla lämmöllä molemmin puolin kauniin ruskeiksi.
Siivilöi pinnalle tomusokeria ennen tarjoamista. Tarjoa marjojen tai hillon kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
203
852
4,3 g
1,0 g
26,5 g
14,8 g
0,5 g
13,5 g
0,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Voita tai margariinia,
tomusokeria,
marjoja tai hilloa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli