Levitä taikinalevyt leivinpaperille ja anna sulaa huoneenlämmössä noin 20 minuuttia.
Leikkaa kukin taikinalevy kahdeksi neliöksi. Tee viillot neliöiden kulmiin. Lusikoi keskelle luumumarmeladia ja taita sakarat marmeladin päälle. Sipaise liitoskohtaan kylmää vettä, niin sakarat pysyvät paremmin kiinni.
Siirrä tortut leivinpaperoidulle uunipellille ja voitele pinta kevyesti kananmunalla. Älä voitele taikinalevyn reunaa, niin tortut kohoavat paremmin. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 10–12 minuuttia.
Siivilöi tomusokeri jäähtyneille tortuille.
Vinkki: Saat torttuihin vaihtelua erilaisilla paistonkestävillä marmeladeilla. Kokeile esimerkiksi vadelma- ja aprikoosimarmeladien yhdistelmää.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.