Tattaripuuro - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tattaripuuro

Tattaripuuro
Annokset
4
Valmistusaika
Tunti
Uunin lämpötila
200°C
Ruokavalio
Tällä tattripuuroreseptillä puuro hautuu hiljalleen uunissa.
Jaa Somessa

Ainekset

1 l
Vettä
1 tl
Suolaa
3 - 4 dl
Kokonaisia tattarisuurimoita
(1-2 rkl voita)

Näin teet

1

Huuhtele suurimot kylmällä vedellä ja mittaa paksuun uunivuokaan tai rautapataan. Lisää kiehuva vesi ja suola. Sekoita. Kypsennä puuroa kannen alla hauduttaen uunissa 200 asteessa tunnin ajan. Lisää kypsymisen loppupuolella voi ja hiukan vettä, jos tarpeen. Tarjoa puuro maidon kanssa. .

Resepti
Pirjo Muurinen
Kuvat
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 3.2.2005
Muokattu: 15.5.2019