Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tattaripuuro

timer-icon60 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Tällä tattripuuroreseptillä puuro hautuu hiljalleen uunissa.

Ainekset

1 l
Vettä
1 tl
Suolaa
3 - 4 dl
Kokonaisia tattarisuurimoita
(1-2 rkl voita)

Reseptin ainekset S-kaupoista

Valmistus

1

Huuhtele suurimot kylmällä vedellä ja mittaa paksuun uunivuokaan tai rautapataan. Lisää kiehuva vesi ja suola. Sekoita. Kypsennä puuroa kannen alla hauduttaen uunissa 200 asteessa tunnin ajan. Lisää kypsymisen loppupuolella voi ja hiukan vettä, jos tarpeen. Tarjoa puuro maidon kanssa. .

Miltä maistui?
Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 3.2.2005
|
Muokattu: 1.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.