Tattaripuuro | Puurot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Tattaripuuro

Tattaripuuro

timer-iconNoin tunti
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Tällä tattripuuroreseptillä puuro hautuu hiljalleen uunissa.

Ruokavaliot

Ainekset

1 l
Vettä
1 tl
Suolaa
3 - 4 dl
Kokonaisia tattarisuurimoita
(1-2 rkl voita)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Huuhtele suurimot kylmällä vedellä ja mittaa paksuun uunivuokaan tai rautapataan. Lisää kiehuva vesi ja suola. Sekoita. Kypsennä puuroa kannen alla hauduttaen uunissa 200 asteessa tunnin ajan. Lisää kypsymisen loppupuolella voi ja hiukan vettä, jos tarpeen. Tarjoa puuro maidon kanssa. .

Resepti:
Pirjo Muurinen
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 3.2.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.