Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tattipizza

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

Pohja:

2 1/2 dl
kädenlämpöistä vettä
3/4 tl
suolaa
25 g
hiivaa
3 rkl
oliiviöljyä
ripaus sokeria
7-8 dl vehnäjauhoja “00”

Täyte:

3 rkl
voisulaa
1 kpl
pkt Philadelphia-tuorejuustoa
1 kpl
mozzarella di bufala
2 dl
hienoksi raastettua parmesaania
1 kpl
raastettu valkosipulinkynsi
1 tl
raastettua sitruunankuorta
2 kpl
pss kuivattuja herkkutatteja /300g tuoreita herkkutatteja
oliiviöljyä
sormisuolaa ja mustapippuria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola ja sokeri. Lisää jauhoja desi kerrallaan, ensin sekoittaen, sitten vaivaten. Kun olet lisännyt 5 dl jauhoja, vaivaa joukkoon oliiviöljy.

2

Laita taikina kohoamaan lämpimään paikkaan, suojaa kulho puhtaalla keittiöpyyhkeellä.

3

Liota herkkutatteja runsaassa vedessä n. 30 minuuttia. Siivilöi /Leikkaa tuoreista herkkutateista ohuita viipaleita.

4

Notkista huoneenlämpöinen Philadelphia-juusto ja lisää parmesaaniraaste. Mausta suolalla, pippurilla, sitruunankuorella ja valkosipulilla.

5

Kauli pizzapohja ohueksi leivinpaperille. Sivele koko pizzapohjalle voisulaa.

6

Levitä huoneenlämpöinen tuorejuustotahna tasaisesti pizzapohjalle. Leikkaa mozzarellasta ohuita viipaleita ja asettele tuorejuuston päälle.

7

Levitä sienet tasaisesti koko pizzalle.

8

Paista 240-asteisessa uunissa n. 15 minuuttia.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.