Tattipizza
Tattipizza
Yhteistyössä

Tattipizza

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa

Pohja:

2 1/2 dlkädenlämpöistä vettä
3/4 tlsuolaa
25 ghiivaa
3 rkloliiviöljyä
ripaus sokeria
7-8 dl vehnäjauhoja “00”

Täyte:

3 rklvoisulaa
1 kplpkt philadelphia-tuorejuustoa
1 kplmozzarella di bufala
2 dlhienoksi raastettua parmesaania
1 kplraastettu valkosipulinkynsi
1 tlraastettua sitruunankuorta
2 kplpss kuivattuja herkkutatteja /300g tuoreita herkkutatteja
oliiviöljyä
sormisuolaa ja mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola ja sokeri. Lisää jauhoja desi kerrallaan, ensin sekoittaen, sitten vaivaten. Kun olet lisännyt 5 dl jauhoja, vaivaa joukkoon oliiviöljy.

  2. 2

    Laita taikina kohoamaan lämpimään paikkaan, suojaa kulho puhtaalla keittiöpyyhkeellä.

  3. 3

    Liota herkkutatteja runsaassa vedessä n. 30 minuuttia. Siivilöi /Leikkaa tuoreista herkkutateista ohuita viipaleita.

  4. 4

    Notkista huoneenlämpöinen Philadelphia-juusto ja lisää parmesaaniraaste. Mausta suolalla, pippurilla, sitruunankuorella ja valkosipulilla.

  5. 5

    Kauli pizzapohja ohueksi leivinpaperille. Sivele koko pizzapohjalle voisulaa.

  6. 6

    Levitä huoneenlämpöinen tuorejuustotahna tasaisesti pizzapohjalle. Leikkaa mozzarellasta ohuita viipaleita ja asettele tuorejuuston päälle.

  7. 7

    Levitä sienet tasaisesti koko pizzalle.

  8. 8

    Paista 240-asteisessa uunissa n. 15 minuuttia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä