Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| Pohja: | |
|---|---|
| 2 1/2 dl | kädenlämpöistä vettä |
| 3/4 tl | suolaa |
| 25 g | hiivaa |
| 3 rkl | oliiviöljyä |
| ripaus sokeria | |
| 7-8 dl vehnäjauhoja “00” | |
| Täyte: | |
| 3 rkl | voisulaa |
| 1 kpl | pkt philadelphia-tuorejuustoa |
| 1 kpl | mozzarella di bufala |
| 2 dl | hienoksi raastettua parmesaania |
| 1 kpl | raastettu valkosipulinkynsi |
| 1 tl | raastettua sitruunankuorta |
| 2 kpl | pss kuivattuja herkkutatteja /300g tuoreita herkkutatteja |
| oliiviöljyä | |
| sormisuolaa ja mustapippuria | |
Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola ja sokeri. Lisää jauhoja desi kerrallaan, ensin sekoittaen, sitten vaivaten. Kun olet lisännyt 5 dl jauhoja, vaivaa joukkoon oliiviöljy.
Laita taikina kohoamaan lämpimään paikkaan, suojaa kulho puhtaalla keittiöpyyhkeellä.
Liota herkkutatteja runsaassa vedessä n. 30 minuuttia. Siivilöi /Leikkaa tuoreista herkkutateista ohuita viipaleita.
Notkista huoneenlämpöinen Philadelphia-juusto ja lisää parmesaaniraaste. Mausta suolalla, pippurilla, sitruunankuorella ja valkosipulilla.
Kauli pizzapohja ohueksi leivinpaperille. Sivele koko pizzapohjalle voisulaa.
Levitä huoneenlämpöinen tuorejuustotahna tasaisesti pizzapohjalle. Leikkaa mozzarellasta ohuita viipaleita ja asettele tuorejuuston päälle.
Levitä sienet tasaisesti koko pizzalle.
Paista 240-asteisessa uunissa n. 15 minuuttia.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
Pohja: | |
| 2 1/2 dl | kädenlämpöistä vettä |
| 3/4 tl | suolaa |
| 25 g | hiivaa |
| 3 rkl | oliiviöljyä |
| ripaus sokeria | |
| 7-8 dl vehnäjauhoja “00” | |
Täyte: | |
| 3 rkl | voisulaa |
| 1 kpl | pkt philadelphia-tuorejuustoa |
| 1 kpl | mozzarella di bufala |
| 2 dl | hienoksi raastettua parmesaania |
| 1 kpl | raastettu valkosipulinkynsi |
| 1 tl | raastettua sitruunankuorta |
| 2 kpl | pss kuivattuja herkkutatteja /300g tuoreita herkkutatteja |
| oliiviöljyä | |
| sormisuolaa ja mustapippuria | |
Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola ja sokeri. Lisää jauhoja desi kerrallaan, ensin sekoittaen, sitten vaivaten. Kun olet lisännyt 5 dl jauhoja, vaivaa joukkoon oliiviöljy.
Laita taikina kohoamaan lämpimään paikkaan, suojaa kulho puhtaalla keittiöpyyhkeellä.
Liota herkkutatteja runsaassa vedessä n. 30 minuuttia. Siivilöi /Leikkaa tuoreista herkkutateista ohuita viipaleita.
Notkista huoneenlämpöinen Philadelphia-juusto ja lisää parmesaaniraaste. Mausta suolalla, pippurilla, sitruunankuorella ja valkosipulilla.
Kauli pizzapohja ohueksi leivinpaperille. Sivele koko pizzapohjalle voisulaa.
Levitä huoneenlämpöinen tuorejuustotahna tasaisesti pizzapohjalle. Leikkaa mozzarellasta ohuita viipaleita ja asettele tuorejuuston päälle.
Levitä sienet tasaisesti koko pizzalle.
Paista 240-asteisessa uunissa n. 15 minuuttia.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.