Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Täyteläinen suklaakakku

Täyteläinen suklaakakku

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
more-info

Ainekset

6 kpl
kananmunaa
150 g
sokeria
1 dl
vehnäjauhoja
350 g
tummaa suklaata
125 g
voita

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Sulata voi kattilassa ja lisää paloiteltu suklaa, sekoita kunnes suklaa sulaa.

2

Erota keltuaiset ja valkuaiset.

3

Vatkaa keltuaiset ja sokeri vaahdoksi. Lisää jauho.

4

Yhdistä suklaaseos ja taikina.

5

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoita 1/3 valkuaisvaahdosta taikinaan hyvin sekoittaen. Loput valkuaisvaahdosta nostellaan varovasti taikinaan.

6

Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun irtopohjavuokaan (halkaisija n. 20–25 cm) tai kakkuvuokaan.

7

Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.

8

Tarjoile kakku kermavaahdon/vaniljajäätelön kanssa.

9

Kakku vain paranee kun se saa asettua yön yli jääkaapissa.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.