Sulata voi kattilassa ja lisää paloiteltu suklaa, sekoita kunnes suklaa sulaa.
Erota keltuaiset ja valkuaiset.
Vatkaa keltuaiset ja sokeri vaahdoksi. Lisää jauho.
Yhdistä suklaaseos ja taikina.
Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoita 1/3 valkuaisvaahdosta taikinaan hyvin sekoittaen. Loput valkuaisvaahdosta nostellaan varovasti taikinaan.
Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun irtopohjavuokaan (halkaisija n. 20–25 cm) tai kakkuvuokaan.
Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.
Tarjoile kakku kermavaahdon/vaniljajäätelön kanssa.
Kakku vain paranee kun se saa asettua yön yli jääkaapissa.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.