Täyteläinen suklaakakku
Täyteläinen suklaakakku
Yhteistyössä

Täyteläinen suklaakakku

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
6 kplkananmunaa
150 gsokeria
1 dlvehnäjauhoja
350 gtummaa suklaata
125 gvoita

Valmistus

  1. 1

    Sulata voi kattilassa ja lisää paloiteltu suklaa, sekoita kunnes suklaa sulaa.

  2. 2

    Erota keltuaiset ja valkuaiset.

  3. 3

    Vatkaa keltuaiset ja sokeri vaahdoksi. Lisää jauho.

  4. 4

    Yhdistä suklaaseos ja taikina.

  5. 5

    Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoita 1/3 valkuaisvaahdosta taikinaan hyvin sekoittaen. Loput valkuaisvaahdosta nostellaan varovasti taikinaan.

  6. 6

    Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun irtopohjavuokaan (halkaisija n. 20–25 cm) tai kakkuvuokaan.

  7. 7

    Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.

  8. 8

    Tarjoile kakku kermavaahdon/vaniljajäätelön kanssa.

  9. 9

    Kakku vain paranee kun se saa asettua yön yli jääkaapissa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä