Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 600 g | luutonta broilerin paistileikettä |
| Marinadi: | |
|---|---|
| 2 rkl | öljyä |
| 1 rkl | timjamia, hienonnettuna |
| 1 rkl | raastettua sitruunankuorta |
| 1 rkl | sitruunan mehua |
| 1 tl | hunajaa |
| Vihreää parsaa ja pekonia: | |
| 1 kpl | nippu vihreää parsaa |
| 3 rkl | oliiviöljyä |
| 2 rkl | valkoista balsamiviinietikkaa |
| 1/2 kpl | punasipulia |
| 1 kpl | pkt pekonia |
| suolaa, pippuria hyppysellinen sokeria | |
| tuoretta vaaleaa leipää | |
| suolaa, pippuria | |
Sekoita marinadin ainekset keskenään. Pyöräytä broilerit marinadissa.
Paista pannulla kypsiksi tai 200-asteisessa uunissa n. 20 minuuttia.
Leikkaa tai napsauta parsoista 1–2 cm tyvestä pois. Kuori parsatangot parsan-tai perunankuorimaveitsellä. Jos tanko on ohut, sitä ei tarvitse kuoria.
Grillaa tai paista parsat pannulla n. 2–3 minuuttia per puoli. Mausta suolalla ja pippurilla.
Silppua punasipuli hienoksi.
Sekoita oliiviöljy, balsamiviinietikka, sipuli, suola, sokeri ja pippuri.
Leikkaa pekoni pieneksi palaksi. Paista pannulla rapeaksi. Anna pekonin valuta talouspaperilla.
Aseta parsat laakealle lautaselle, valuta punasipulivinaigrette päälle ja rapea pekoni.
Tarjoile broilerin ja tuoreen leivän kanssa.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 600 g | luutonta broilerin paistileikettä |
Marinadi: | |
| 2 rkl | öljyä |
| 1 rkl | timjamia, hienonnettuna |
| 1 rkl | raastettua sitruunankuorta |
| 1 rkl | sitruunan mehua |
| 1 tl | hunajaa |
Vihreää parsaa ja pekonia: | |
| 1 kpl | nippu vihreää parsaa |
| 3 rkl | oliiviöljyä |
| 2 rkl | valkoista balsamiviinietikkaa |
| 1/2 kpl | punasipulia |
| 1 kpl | pkt pekonia |
| suolaa, pippuria hyppysellinen sokeria | |
| tuoretta vaaleaa leipää | |
| suolaa, pippuria | |
Sekoita marinadin ainekset keskenään. Pyöräytä broilerit marinadissa.
Paista pannulla kypsiksi tai 200-asteisessa uunissa n. 20 minuuttia.
Leikkaa tai napsauta parsoista 1–2 cm tyvestä pois. Kuori parsatangot parsan-tai perunankuorimaveitsellä. Jos tanko on ohut, sitä ei tarvitse kuoria.
Grillaa tai paista parsat pannulla n. 2–3 minuuttia per puoli. Mausta suolalla ja pippurilla.
Silppua punasipuli hienoksi.
Sekoita oliiviöljy, balsamiviinietikka, sipuli, suola, sokeri ja pippuri.
Leikkaa pekoni pieneksi palaksi. Paista pannulla rapeaksi. Anna pekonin valuta talouspaperilla.
Aseta parsat laakealle lautaselle, valuta punasipulivinaigrette päälle ja rapea pekoni.
Tarjoile broilerin ja tuoreen leivän kanssa.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.