Toscakakku | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Toscakakku

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta
Kahvipöydän kestosuosikin, herkullisen toscakakun kuorrutteessa on rapeaa mantelia.

Ainekset

3 kpl
Munaa
3 dl
Vehnäjauhoja
2 tl
Leivinjauhetta
75 g
Leivontamargariinia sulatettuna
1 1/2 dl
Maitoa
2 1/4 dl
Sokeria'

täytteeseen

125 g
Voita
1 1/2 dl
Sokeria
1 1/2 rkl
Vehnäjauhoja
125 g
Mantelilastuja tai -suikaleita
1 1/2 rkl
Maitoa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuumenna uuni 175 asteeseen. Voitele iso piirasvuoka tai vuoraa se leivinpaperilla.Vaahdota munat. Lisää sokeri. Sulata ja jäähdytä rasva.Vaahdota munat ja sokeri hyvin. Lisää jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.Sekoita joukkoon rasva ja maito.Kaada taikina vuokaan ja tasoita pinta. Kypsennä kakkua uunin alaosassa noin 15 minuuttia tai kunnes se on puolikypsä.Sulata sillä välin paistokasarissa voi. Lisää sokeri ja keitä, kunnes seos saa hiukan väriä. Sekoita joukkoon jauhot, mantelilastut ja maito. Sekoita ainekset tasaiseksi seokseksi ja levitä kakun pintaan.Jatka kakun paistamista vielä 15-20 minuuttia tai kunnes se on täysin kypsä ja pinnasta kauniin ruskea.

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 11.2.2007
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.