Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tryffelisalami-pizza

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta
Pienikin häivähdys tryffeliä tuntuu luksukselta! Herkullisen tryffelisalami-pizzan kruunaa itse tehty basilikaöljy, jonka pelkkä tuoksu kutsuu ruokailijat pöytään.

Ainekset

Herkku-pizzataikinaa
Rummo Sugo al Arrabiatta tomaattikastiketta
Tryffelisalamia
100 g
kermajuustoraastetta

Basilikaöljy

3
valkosipulinkynttä
1/2
ruukku basilikaa
suolaa ja mustapippuria
laadukasta oliiviöljyä

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Nosta pizzataikina huoneenlämpöön muutamaa tuntia ennen leipomista. Taikinan voi antaa levätä pakkauksessaan, jolloin sen pinta ei kuivu. Esilämmitä pizzakivi uunissa 275 asteeseen.

2

Pizzataikinan levätessä valmista yrttiöljy. Murskaa valkosipulinkynnet ja basilika morttelissa hienoksi. Lisää oliiviöljyä ja musta suolalla ja pippurilla. Morttelin sijaan voit valmistaa öljyn helposti myös sauvasekoittimella.

3

Nosta taikina jauhotetulle alustalle ja muotoile käsin noin 30cm kokoiseksi pizzapohjaksi. Levitä päälle tomaattikastiketta ja ripottele pinnalle reilusti juustoraastetta. Asettele tryffelisalami juustoraasteen päälle.

4

Paista pizzaa noin 5-6 minuuttia, kunnes pohja on rapea ja kypsä, ja juusto sulanut herkullisesti. Viimeistele yrttiöljyllä, ja valmista tuli!

Miltä maistui?
Resepti:
Food Market Herkku
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 2.4.2025
|
Muokattu: 2.4.2025

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.