Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Valkosuklainen pannacotta ja marjakompotti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 kpl
liivatelehteä
2 dl
kuohukermaa
2 dl
maitoa
2 rkl
sokeria
100 g
Stockmann Gourmet -valkosuklaata

Marjakompotti

1 kpl
pieni rasia mustikoita
1 kpl
pieni rasia mansikoita tai vadelmia
2 rkl
tomusokeria
4 rkl
viikunoilla maustettua vincottoa
Kambly-kierrevohveli

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Laita liivate kylmään veteen 10 minuutiksi. Murenna suklaa kulhoon.

2

Kiehauta kerma, maito ja sokeri keskenään. Nosta kattila liedeltä. Purista vesi liivatelehdistä ja sulata sekoittaen kuumaan kermamaitoon.

3

Kaada seos suklaapalojen päälle ja sekoita kunnes suklaa on sulanut. Annostele esim. neljään lasiin tai kulhoon ja anna jäähtyä vähintään 6 tuntia.

4

Huuhdo marja ja anna niiden kuivua. Leikkaa mansikat piemnempiin osiin. Mausta sokerilla ja vincotolla ja anna mehustua tunti.

5

Lusikoi marjakompotti valkosuklaavanukkaalle. Koristele kierrevohvelilla.

Miltä maistui?
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.