Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Valkoviinikastike kalalle

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

5 kpl
salottisipulia
2 kpl
sellerinvartta
2 kpl
valkosipulinkynttä
1 kpl
fenkoli
1 rkl
fenkolinsiemeniä
3 kpl
timjaminoksaa
2 dl
kuivaa valkoviiniä
6 dl
kalalientä
2 dl
kuohukermaa
30 g
suolatonta voita
1 dl
sitruunamehua
suolaa
valkopippuria myllystä

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Kuori ja pilko sipulit ja vihannekset. Kuullota kattilassa ja lisää fenkolinsiemenet ja timjami.

2

Lisää kattilaan valkoviini ja keitä, kunnes neste on lähes haihtunut.

3

Kaada kattilaan kalaliemi ja keitä kastiketta kasaan, kunnes nestettä on jäljellä noin puolet.

4

Lisää kastikkeeseen kuohukerma ja keitä vielä noin 15 minuuttia.

5

Siivilöi kastike, lisää joukkoon kuutioitu, suolaton voi. Mausta suolalla, pippurilla ja sitruunamehulla.

6

Kastikkeen voi myös maustaa erilaisilla tuoreilla yrteillä.

Miltä maistui?
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.