Ei kuvaa
Ei kuvaa
Yhteistyössä

Valmiskinkun kuorrutus ja kastike

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplstockmann delicatess: valmis stockmann-kotikinkku

Kuorrutus

2 rklstockmann gourmet -sinappia
1 rkltummaa sokeria
1 kplkeltuainen
korppujauhoja tai murskattuja hapankorppuja

Kastike

1 kplpkt demi-glace-kastikepohjaa
1 dlkuohukermaa
n. 1 dl kinkun pakkauksessa olevaa paistolientä
3–4 rkl vähäsokeroitua omenasosetta

Valmistus

  1. 1

    Poista kinkun kamara. Sekoita sinappi, sokeri ja keltuainen keskenään. Sivele kinkun pinta seoksella ja ripottele korppujauhoja päälle.

  2. 2

    Kuorruta kinkkua 5–10 min 220-asteisessa uunissa. Kun pinta on ruskistunut, kinkku on valmis herkuteltavaksi.

  3. 3

    Kiehauta kinkkuliemi, kastikepohja ja kerma keskenään. Lisää omenasose.

  4. 4

    Kun ainekset ovat sekoittuneet, on kastike valmis. Kinkku tarjotaan keitetyn perunan, herneiden, lanttulaatikon, punaviinissä haudutetun punakaalin, omenasoseen ja sinapin kera.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Yhteishyvä
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä