Ei kuvaa
Ei kuvaa
Yhteistyössä

Valmiskinkun kuorrutus ja kastike

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplstockmann delicatess: valmis stockmann-kotikinkku

Kuorrutus

2 rklstockmann gourmet -sinappia
1 rkltummaa sokeria
1 kplkeltuainen
korppujauhoja tai murskattuja hapankorppuja

Kastike

1 kplpkt demi-glace-kastikepohjaa
1 dlkuohukermaa
n. 1 dl kinkun pakkauksessa olevaa paistolientä
3–4 rkl vähäsokeroitua omenasosetta

Valmistus

  1. 1

    Poista kinkun kamara. Sekoita sinappi, sokeri ja keltuainen keskenään. Sivele kinkun pinta seoksella ja ripottele korppujauhoja päälle.

  2. 2

    Kuorruta kinkkua 5–10 min 220-asteisessa uunissa. Kun pinta on ruskistunut, kinkku on valmis herkuteltavaksi.

  3. 3

    Kiehauta kinkkuliemi, kastikepohja ja kerma keskenään. Lisää omenasose.

  4. 4

    Kun ainekset ovat sekoittuneet, on kastike valmis. Kinkku tarjotaan keitetyn perunan, herneiden, lanttulaatikon, punaviinissä haudutetun punakaalin, omenasoseen ja sinapin kera.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Kuvat:
Yhteishyvä
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025