Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Valmiskinkun kuorrutus ja kastike

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Stockmann Delicatess: valmis Stockmann-kotikinkku

Kuorrutus

2 rkl
Stockmann Gourmet -sinappia
1 rkl
tummaa sokeria
1 kpl
keltuainen
korppujauhoja tai murskattuja hapankorppuja

Kastike

1 kpl
pkt demi-glace-kastikepohjaa
1 dl
kuohukermaa
n. 1 dl kinkun pakkauksessa olevaa paistolientä
3–4 rkl vähäsokeroitua omenasosetta

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Poista kinkun kamara. Sekoita sinappi, sokeri ja keltuainen keskenään. Sivele kinkun pinta seoksella ja ripottele korppujauhoja päälle.

2

Kuorruta kinkkua 5–10 min 220-asteisessa uunissa. Kun pinta on ruskistunut, kinkku on valmis herkuteltavaksi.

3

Kiehauta kinkkuliemi, kastikepohja ja kerma keskenään. Lisää omenasose.

4

Kun ainekset ovat sekoittuneet, on kastike valmis. Kinkku tarjotaan keitetyn perunan, herneiden, lanttulaatikon, punaviinissä haudutetun punakaalin, omenasoseen ja sinapin kera.

Miltä maistui?
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.