Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Västerbotten-munakas, lohta ja piparjuurta

Västerbotten-munakas, lohta ja piparjuurta

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
more-info

Ainekset

150 g
Västerbotten-juustoa
250 g
Pariisinperunat -perunoita
1 kpl
sipuli
6 kpl
kananmunaa
1 dl
maitoa
200 g
kylmäsavulohta tai kirjolohta
1/2 kpl
nippua tilliä
1 rkl
voita
tuoretta piparjuurta
suolaa, valkopippuria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Suikaloi sipuli ja puolita perunat.

2

Sulata voi isossa paistinpannussa. Lisää sipulit ja perunat. Kuullota niitä hetken, kunnes sipulit ovat pehmenneet.

3

Riko kananmunat kulhoon. Lisää raastettu Västerbotten-juusto, maito, ripaus suolaa ja valkopippuria.

4

Kaada munamassa paistinpannun ja anna hyytyä matalalla lämpötilalla. Siirtele munamassaa aluksi, jotta munakas kypsyy tasaisesti.

5

Raasta munakkaan pintaan piparjuurta. Asettele lohiviipaleet ja viimeistele tillisilpulla.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.