
Vesikrassilla maustettu lohi-perunasalaatti


Ainekset
Reseptin ainekset Kulman keittiöstä
Valmistus
Keitä perunat, kuori ja jäähdytä.
Pilko perunat, lohko retiisit, viipaloi punasipuli ja pilko lohi pienemmiksi paloiksi.
Sekoita kaprikset, majoneesi, jogurtti ja sitruunamehu ja mausta.
Sekoita kastike kasviksiin ja loheen ja lisää viimeiseksi varovasti vesikrassi. Tarjoile lohi-perunasalaatti joko sellaisenaan tai vaikka osana juhlapöytää.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
187
780
5,2 g
0,5 g
29,2 g
3,3 g
2,0 g
3,7 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Pieni punasipuli,
300 g savu- tai loimulohta,
50 g kapriksia,
Puolikkaan sitruunan mehu,
suolaa,
pippuria,
1 pkt vesikrassia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli