Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Vihreä parsa, punasipulivinaigrette ja rapea pekoni

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

6 rkl
oliiviöljyä
4 rkl
valkoista balsamicoviinietikkaa
1 kpl
punasipuli
n. 800 g vihreää parsaa
suolaa, pippuria, hyppysellinen sokeria
1–2 pkt pekonia
tuoretta vaaleaa leipää

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Grillaa tai paista kuorittuja parsoja pannulla n. 4 minuuttia per puoli. Mausta suolalla ja pippurilla.

2

Silppua punasipuli hienoksi.

3

Sekoita oliiviöljy, balsamicoviinietikka, sipuli, suola, sokeri ja pippuri.

4

Leikkaa pekoni pieniksi palasiksi. Paista pannulla rapeaksi. Anna pekonin valua talouspaperilla.

5

Aseta parsat laakealle lautaselle, valuta punasipulivinaigrette päälle ja ripottele lopuksi rapea pekoni.

6

Tarjoile vaalean leivän kanssa.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.