Vihreä parsa, punasipulivinaigrette ja rapea pekoni
Vihreä parsa, punasipulivinaigrette ja rapea pekoni
Yhteistyössä

Vihreä parsa, punasipulivinaigrette ja rapea pekoni

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
6 rkloliiviöljyä
4 rklvalkoista balsamicoviinietikkaa
1 kplpunasipuli
n. 800 g vihreää parsaa
suolaa, pippuria, hyppysellinen sokeria
1–2 pkt pekonia
tuoretta vaaleaa leipää

Valmistus

  1. 1

    Grillaa tai paista kuorittuja parsoja pannulla n. 4 minuuttia per puoli. Mausta suolalla ja pippurilla.

  2. 2

    Silppua punasipuli hienoksi.

  3. 3

    Sekoita oliiviöljy, balsamicoviinietikka, sipuli, suola, sokeri ja pippuri.

  4. 4

    Leikkaa pekoni pieniksi palasiksi. Paista pannulla rapeaksi. Anna pekonin valua talouspaperilla.

  5. 5

    Aseta parsat laakealle lautaselle, valuta punasipulivinaigrette päälle ja ripottele lopuksi rapea pekoni.

  6. 6

    Tarjoile vaalean leivän kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025