Viinitarhurin juustokeitto
Viinitarhurin juustokeitto
Yhteistyössä

Viinitarhurin juustokeitto

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
5 rklvoita
6 rklvehnäjauhoa
1 1/2 llihalientä
1 dlvalkoviiniä
2 kplmunankeltuaista
2 dlruokakermaa
2 dljuustoportin viinitarhurin juustoa raastettuna
suolaa

Valmistus

  1. 1

    Sulata voi kattilassa ja lisää jauhot. Kuullota hetken ja anna seoksen kuplia. Lisää n. 3 dl lämmitettyä lihalientä ja vatkaa voimakkaasti jottei keittoon jää paakkuja. Lisää loput liemestä ja mausta suolalla ja valkoviinillä.

  2. 2

    Anna hautua n. 10 minuuttia. Madalla lämpöä.

  3. 3

    Vatkaa kulhossa keltuaiset ja kerma. Lisää keltuaiskerma ohuena nauhana keittoon ja vatkaa voimakkaasti.

  4. 4

    Lisää juustoraaste.

  5. 5

    Koristele keitto yrteillä, esim. lehtipersiljalla.

  6. 6

    Tarjoile tuoreen leivän kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä