Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Viinitarhurin juustokeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

5 rkl
voita
6 rkl
vehnäjauhoa
1 1/2 l
lihalientä
1 dl
valkoviiniä
2 kpl
munankeltuaista
2 dl
ruokakermaa
2 dl
Juustoportin Viinitarhurin juustoa raastettuna
suolaa

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Sulata voi kattilassa ja lisää jauhot. Kuullota hetken ja anna seoksen kuplia. Lisää n. 3 dl lämmitettyä lihalientä ja vatkaa voimakkaasti jottei keittoon jää paakkuja. Lisää loput liemestä ja mausta suolalla ja valkoviinillä.

2

Anna hautua n. 10 minuuttia. Madalla lämpöä.

3

Vatkaa kulhossa keltuaiset ja kerma. Lisää keltuaiskerma ohuena nauhana keittoon ja vatkaa voimakkaasti.

4

Lisää juustoraaste.

5

Koristele keitto yrteillä, esim. lehtipersiljalla.

6

Tarjoile tuoreen leivän kanssa.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 23.8.2017
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.