Viipalepikkuleivät | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Viipalepikkuleivät

timer-icon15 min
Fork and knife
15 Kappaletta
Fork and knife
15 Kappaletta
Maailman helpoimmat viipalepikkuleivät valmistuvat nopeasti vain muutamasta aineksesta. Täytteeksi voit valita mitä tahansa paistonkestävää marmeladia.

Ainekset

1 kpl
(400 g) pakastemurotaikinaa
1 dl
Paistonkestävää marmeladia, esim. omena

pinnalle

4 rkl
Raesokeria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Muotoile taikinasta noin 35 cm pitkä ja 5 cm leveä pötkö. Painele keskustaan syvennys. Täytä syvennys marmeladilla. Ripottele reunoille raesokeria.

Paista tankoa 200-asteisen uunin keskitasolla noin 12 minuuttia. Ota uunista ja leikkaa tanko noin 2,5 cm:n viipaleiksi. Irrota paloja toisistaan ja anna jäähtyä.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.3.2014
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.