Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Viipalepikkuleivät

timer-icon15 min
Fork and knife
15 Kappaletta
Fork and knife
15 Kappaletta
Maailman helpoimmat viipalepikkuleivät valmistuvat nopeasti vain kolmesta aineksesta. Pikapikkuleipien täytteeksi voit valita mitä tahansa paistonkestävää marmeladia.

Ainekset

400 g
(1 pkt) pakastemurotaikinaa
1 dl
paistonkestävää marmeladia, esim. omena

Pinnalle

4 rkl
Raesokeria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Muotoile taikinasta noin 35 cm pitkä ja 5 cm leveä pötkö. Painele keskustaan syvennys. Täytä syvennys marmeladilla. Ripottele reunoille raesokeria.

400 g
(1 pkt) pakastemurotaikinaa
1 dl
paistonkestävää marmeladia, esim. omena
4 rkl
Raesokeria
2

Paista tankoa 200-asteisen uunin keskitasolla noin 12 minuuttia. Ota uunista ja leikkaa tanko noin 2,5 cm:n viipaleiksi. Irrota paloja toisistaan ja anna jäähtyä.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.3.2014
|
Muokattu: 4.3.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

136

571

5,0 g

2,6 g

21,4 g

11,7 g

0,4 g

1,1 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli