Viipalepikkuleivät

Arvostele resepti
15 Kappaletta

15 min

Maailman helpoimmat viipalepikkuleivät valmistuvat nopeasti vain kolmesta aineksesta. Pikapikkuleipien täytteeksi voit valita mitä tahansa paistonkestävää marmeladia.

Ainekset

MääräAinesosa
400 g(1 pkt) pakastemurotaikinaa
1 dlpaistonkestävää marmeladia, esim. omena

Pinnalle

4 rklraesokeria

Valmistus

  1. 1

    Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Muotoile taikinasta noin 35 cm pitkä ja 5 cm leveä pötkö. Painele keskustaan syvennys. Täytä syvennys marmeladilla. Ripottele reunoille raesokeria.

    MääräAinesosa
    400 g(1 pkt) pakastemurotaikinaa
    1 dlpaistonkestävää marmeladia, esim. omena
    4 rklraesokeria
  2. 2

    Paista tankoa 200-asteisen uunin keskitasolla noin 12 minuuttia. Ota uunista ja leikkaa tanko noin 2,5 cm:n viipaleiksi. Irrota paloja toisistaan ja anna jäähtyä.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
23.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä