
Yhteistyössä: Kulman Keittiö
Yrtti-kassler
Annokset
4
Kasslerin valmistus vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä. Nopeuta grillauspäivän aikataulua valmistamalla kassler uunissa jo edellisenä päivänä ja grillaa kasslerista mehevät pihvit h-hetkellä 10 minuutissa.
Ainekset
Kassler
sormisuolaa
mustapippuria
yrttimarinadia pintaan
YRTTIMARINADI
2 dl
öljyä
4 rkl
punaviinietikkaa
2 tl
valkosipulia
1 pnt basilikaa
1 pnt persiljaa
6 kpl
oksaa timjamia
suolaa
Näin teet
1
Anna kaslerin marinoitua pari tuntia. Grillaa kassler molemmin puolin ja kypsennä loppuun uunissa 100°C noin 2,5 tuntia tai kunnes lihan sisälämpö on 65°C. Kääri folioon vetääntymään noin 10 minuutiksi ja viipaloi.
Kassler
sormisuolaa
mustapippuria
yrttimarinadia pintaan
2
Valmista yrttimarinadi. Jauha yrtit suolan sekä valkosipulin kanssa ja lisää öljy ja etikka. Sekoita.
1 pnt persiljaa
2 dl
öljyä
2 tl
valkosipulia
suolaa
1 pnt basilikaa
6 kpl
oksaa timjamia
4 rkl
punaviinietikkaa
Kuvat
TOK
Julkaistu: 19.11.2018
Muokattu: 22.1.2019