Yrtti-kassler
Yrtti-kassler
Yhteistyössä

Yrtti-kassler

Yhteistyössä: Kulman Keittiö

Kasslerin valmistus vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä. Nopeuta grillauspäivän aikataulua valmistamalla kassler uunissa jo edellisenä päivänä ja grillaa kasslerista mehevät pihvit h-hetkellä 10 minuutissa.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
kassler
sormisuolaa
mustapippuria
yrttimarinadia pintaan

Yrttimarinadi

2 dlöljyä
4 rklpunaviinietikkaa
2 tlvalkosipulia
1 pnt basilikaa
1 pnt persiljaa
6 kploksaa timjamia
suolaa

Valmistus

  1. 1

    Anna kaslerin marinoitua pari tuntia. Grillaa kassler molemmin puolin ja kypsennä loppuun uunissa 100°C noin 2,5 tuntia tai kunnes lihan sisälämpö on 65°C. Kääri folioon vetääntymään noin 10 minuutiksi ja viipaloi.

    MääräAinesosa
    kassler
    sormisuolaa
    mustapippuria
    yrttimarinadia pintaan
  2. 2

    Valmista yrttimarinadi. Jauha yrtit suolan sekä valkosipulin kanssa ja lisää öljy ja etikka. Sekoita.

    MääräAinesosa
    1 pnt persiljaa
    2 dlöljyä
    2 tlvalkosipulia
    suolaa
    1 pnt basilikaa
    6 kploksaa timjamia
    4 rklpunaviinietikkaa

Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
TOK
19.11.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä