Yrtti-kassler | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Yrtti-kassler

Yrtti-kassler

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
more-info
Kasslerin valmistus vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä. Nopeuta grillauspäivän aikataulua valmistamalla kassler uunissa jo edellisenä päivänä ja grillaa kasslerista mehevät pihvit h-hetkellä 10 minuutissa.

Ainekset

Kassler
sormisuolaa
mustapippuria
yrttimarinadia pintaan

yrttimarinadi

2 dl
öljyä
4 rkl
punaviinietikkaa
2 tl
valkosipulia
1 pnt basilikaa
1 pnt persiljaa
6 kpl
oksaa timjamia
suolaa

Valmistus

1

Anna kaslerin marinoitua pari tuntia. Grillaa kassler molemmin puolin ja kypsennä loppuun uunissa 100°C noin 2,5 tuntia tai kunnes lihan sisälämpö on 65°C. Kääri folioon vetääntymään noin 10 minuutiksi ja viipaloi.

Kassler
sormisuolaa
mustapippuria
yrttimarinadia pintaan
2

Valmista yrttimarinadi. Jauha yrtit suolan sekä valkosipulin kanssa ja lisää öljy ja etikka. Sekoita.

1 pnt persiljaa
2 dl
öljyä
2 tl
valkosipulia
suolaa
1 pnt basilikaa
6 kpl
oksaa timjamia
4 rkl
punaviinietikkaa

Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!

Kuvat:
TOK
Julkaistu: 21.7.2018
Muokattu: 18.2.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.