Yrttinen broilerinfilee fetalla
Yrttinen broilerinfilee fetalla
Yhteistyössä

Yrttinen broilerinfilee fetalla

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1/2 kplsitruunan kuori
1/2 dlhienonnettua ruohosipulia
1/2 dlhienonnettua lehtipersiljaa
100 gfetajuustoa
1 kplpunainen chili, halkaistu ja siemenet poistettu
n. 700 g broilerin rintafileitä
suolaa, pippuria

Salaatti:

1 kplrasia kirsikkatomaatteja
1 kplkurkku
2 kplruukkua salaattia
15 kplkalamata-oliivia
1/2 kplpunasipuli
loput broileriin käytetystä fetajuustosta
tuoretta leipää

Valmistus

  1. 1

    Lämmitä uuni 175 asteiseksi.

  2. 2

    Kuivaa broilerin rintafileet talouspaperilla ja leikkaa ne ohuemmiksi paloiksi. Mausta suolalla ja pippurilla.

  3. 3

    Pese sitruuna huolellisesti.

  4. 4

    Vuoraa pelti leivinpaperilla ja aseta fileet pellille.

  5. 5

    Sekoita raastettu sitruunankuori, hienonnettu chili ja yrtit keskenään. Hiero mausteseos broilerinfileiden pintaan ja murusta fetajuustoa päälle.

  6. 6

    Kypsennä uunissa 15–20 minuuttia.

  7. 7

    Tarjoile salaatin ja tuoreen leivän kanssa.

  8. 8

    Halkaise kirsikkatomaatit, oliivit, paloittele kurkku, revi salaatti ja suikaloi sipuli.

  9. 9

    Sekoita ainekset salaattikulhossa ja mausta sitruunamehulla ja oliiviöljyllä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä