Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 1/2 kpl | sitruunan kuori |
| 1/2 dl | hienonnettua ruohosipulia |
| 1/2 dl | hienonnettua lehtipersiljaa |
| 100 g | fetajuustoa |
| 1 kpl | punainen chili, halkaistu ja siemenet poistettu |
| n. 700 g broilerin rintafileitä | |
| suolaa, pippuria | |
| Salaatti: | |
|---|---|
| 1 kpl | rasia kirsikkatomaatteja |
| 1 kpl | kurkku |
| 2 kpl | ruukkua salaattia |
| 15 kpl | kalamata-oliivia |
| 1/2 kpl | punasipuli |
| loput broileriin käytetystä fetajuustosta | |
| tuoretta leipää | |
Lämmitä uuni 175 asteiseksi.
Kuivaa broilerin rintafileet talouspaperilla ja leikkaa ne ohuemmiksi paloiksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
Pese sitruuna huolellisesti.
Vuoraa pelti leivinpaperilla ja aseta fileet pellille.
Sekoita raastettu sitruunankuori, hienonnettu chili ja yrtit keskenään. Hiero mausteseos broilerinfileiden pintaan ja murusta fetajuustoa päälle.
Kypsennä uunissa 15–20 minuuttia.
Tarjoile salaatin ja tuoreen leivän kanssa.
Halkaise kirsikkatomaatit, oliivit, paloittele kurkku, revi salaatti ja suikaloi sipuli.
Sekoita ainekset salaattikulhossa ja mausta sitruunamehulla ja oliiviöljyllä.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1/2 kpl | sitruunan kuori |
| 1/2 dl | hienonnettua ruohosipulia |
| 1/2 dl | hienonnettua lehtipersiljaa |
| 100 g | fetajuustoa |
| 1 kpl | punainen chili, halkaistu ja siemenet poistettu |
| n. 700 g broilerin rintafileitä | |
| suolaa, pippuria | |
Salaatti: | |
| 1 kpl | rasia kirsikkatomaatteja |
| 1 kpl | kurkku |
| 2 kpl | ruukkua salaattia |
| 15 kpl | kalamata-oliivia |
| 1/2 kpl | punasipuli |
| loput broileriin käytetystä fetajuustosta | |
| tuoretta leipää | |
Lämmitä uuni 175 asteiseksi.
Kuivaa broilerin rintafileet talouspaperilla ja leikkaa ne ohuemmiksi paloiksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
Pese sitruuna huolellisesti.
Vuoraa pelti leivinpaperilla ja aseta fileet pellille.
Sekoita raastettu sitruunankuori, hienonnettu chili ja yrtit keskenään. Hiero mausteseos broilerinfileiden pintaan ja murusta fetajuustoa päälle.
Kypsennä uunissa 15–20 minuuttia.
Tarjoile salaatin ja tuoreen leivän kanssa.
Halkaise kirsikkatomaatit, oliivit, paloittele kurkku, revi salaatti ja suikaloi sipuli.
Sekoita ainekset salaattikulhossa ja mausta sitruunamehulla ja oliiviöljyllä.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.