Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Yrttinen broilerinfilee fetalla

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1/2 kpl
sitruunan kuori
1/2 dl
hienonnettua ruohosipulia
1/2 dl
hienonnettua lehtipersiljaa
100 g
fetajuustoa
1 kpl
punainen chili, halkaistu ja siemenet poistettu
n. 700 g broilerin rintafileitä
suolaa, pippuria

Salaatti:

1 kpl
rasia kirsikkatomaatteja
1 kpl
kurkku
2 kpl
ruukkua salaattia
15 kpl
kalamata-oliivia
1/2 kpl
punasipuli
loput broileriin käytetystä fetajuustosta
tuoretta leipää

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Lämmitä uuni 175 asteiseksi.

2

Kuivaa broilerin rintafileet talouspaperilla ja leikkaa ne ohuemmiksi paloiksi. Mausta suolalla ja pippurilla.

3

Pese sitruuna huolellisesti.

4

Vuoraa pelti leivinpaperilla ja aseta fileet pellille.

5

Sekoita raastettu sitruunankuori, hienonnettu chili ja yrtit keskenään. Hiero mausteseos broilerinfileiden pintaan ja murusta fetajuustoa päälle.

6

Kypsennä uunissa 15–20 minuuttia.

7

Tarjoile salaatin ja tuoreen leivän kanssa.

8

Halkaise kirsikkatomaatit, oliivit, paloittele kurkku, revi salaatti ja suikaloi sipuli.

9

Sekoita ainekset salaattikulhossa ja mausta sitruunamehulla ja oliiviöljyllä.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 26.1.2017
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.