Joko olet maistanut kaikkia Suomalainen Menestysresepti 2019 -sarjasta tuttuja uutuustuotteita? - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Joko olet maistanut kaikkia Suomalainen Menestysresepti 2019 -sarjasta tuttuja uutuustuotteita?

Suomalainen Menestysresepti 2019 -tuotteet

S-ryhmän ja Foodwestin televisiossakin nähty Suomalainen Menestysresepti -kilpailu on ratkennut, ja uutuustuotteet löytyvät ruokakaupoista. Kilpailun voittaneen herkullisen Boltsin lisäksi muutkin finalistit ovat kokeilemisen arvoisia.

Jaa Somessa
Koostaja
Sanna Autio
Kuvat
SOK

Poimi seuraavalla kauppareissullasi ostoskärryyn koko kilpailijoiden kimara:

  1. Lipasun Härtelö on härkäpapupohjainen vegaaninen jäätelö. Makuina mokka-suklaa ja lime-passion.

  2. Leivon leipomon Boltsi on lihapullaa muistuttava kaura-siemenpyörykkä. Makuvaihtoehtoja on kaksi: original ja chili-tomaatti.

  3. Alavuden Öljynpuristamon Juureva-levite tehdään kylmäpuristetusta rypsiöljystä ja punajuuresta. Käytä tuorejuuston tapaan.

  4. Knehtilän luomu-tuotteen Pieni Puro -tattarimurot ja tattaripippuri-snäksit valmistetaan luomutattarista. Rapeat snäksit sopivat naposteluun.

  5. Probitatin Mo’zumo on maitohappobakteereja, C-vitamiinia ja kuitua sisältävä smoothie, jonka pohjana on fermentoitua kvinoaa.

  6. Särkifoodin Särvin-kalajauhelihasta voi kokata kevyttä ja ekologista ruokaa. Vaihtoehtoina maustamaton ja texmex-maustettu.

Julkaistu: 20.9.2019
Muokattu: 24.10.2019
Jaa Somessa