Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Joko olet maistanut kaikkia Suomalainen Menestysresepti 2019 -sarjasta tuttuja uutuustuotteita?

Koostaja:
Sanna Autio
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 20.9.2019
|
Muokattu: 24.10.2019
S-ryhmän ja Foodwestin televisiossakin nähty Suomalainen Menestysresepti -kilpailu on ratkennut, ja uutuustuotteet löytyvät ruokakaupoista. Kilpailun voittaneen herkullisen Boltsin lisäksi muutkin finalistit ovat kokeilemisen arvoisia.

Poimi seuraavalla kauppareissullasi ostoskärryyn koko kilpailijoiden kimara:

  1. Lipasun Härtelö on härkäpapupohjainen vegaaninen jäätelö. Makuina mokka-suklaa ja lime-passion.

  2. Leivon leipomon Boltsi on lihapullaa muistuttava kaura-siemenpyörykkä. Makuvaihtoehtoja on kaksi: original ja chili-tomaatti.

  3. Alavuden Öljynpuristamon Juureva-levite tehdään kylmäpuristetusta rypsiöljystä ja punajuuresta. Käytä tuorejuuston tapaan.

  4. Knehtilän luomu-tuotteen Pieni Puro -tattarimurot ja tattaripippuri-snäksit valmistetaan luomutattarista. Rapeat snäksit sopivat naposteluun.

  5. Probitatin Mo’zumo on maitohappobakteereja, C-vitamiinia ja kuitua sisältävä smoothie, jonka pohjana on fermentoitua kvinoaa.

  6. Särkifoodin Särvin-kalajauhelihasta voi kokata kevyttä ja ekologista ruokaa. Vaihtoehtoina maustamaton ja texmex-maustettu.