Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Suomalainen Menestysresepti 2020 odottaa hakemuksia. Vuonna 2019 voiton vei tamperelainen Leivon Leipomo.

Haku käynnissä: onko sinulla seuraava ruokahitti? ”Tammikuussa valmistuu miljoonas Boltsi-pakkaus”

Teksti:
Yhteishyvä
Kuvat:
Sami Heiskanen
Julkaistu: 12.12.2019
|
Muokattu: 28.1.2021
S-ryhmä ja Nelonen etsivät yhdessä Suomalaista Menestysreseptiä 2020. Ensimmäisellä tuotantokaudella voittajaksi noussut Boltsi-kaurasiemenpyörykkä osoittautui valtavaksi kansansuosikiksi: se oli vuoden 2019 myydyin uutuustuote S-ruokakaupoissa.

”Emme olisi kesällä uskoneet, että tammikuussa valmistuu miljoonas Boltsi-pakkaus”, Leivon Leipomon toimitusjohtaja Harri Jaakkola kirjoittaa blogikirjoituksessaan.

Syksyllä lanseeratusta tuotteesta kasvoi Suomalainen Menestysresepti -kilpailun myötä ilmiö. Esimerkiksi Instagramista löytyy satoja #boltsi-aiheisia ruokakuvia, joissa tuotetta on käytetty erilaisilla tavoilla.

Nyt kisa järjestetään toista kertaa, ja viime vuoden voittaja aikoo olla mukana.

”Jos pääsemme semifinaaliin ja finaaliin, lähdemme hakemaan toista peräkkäistä voittoa”, Jaakkola toteaa.

Odotettavissa on, että tällä kertaa kilpailu kiinnostaa entistä useampaa yritystä. Rimakammoa ei kuitenkaan kannata potea.

”Lähtekää avoimin mielin kisaan – tuotteen ei tarvitse olla heti valmis. Siitä tulee valmis, kun kulkee kisapolun läpi”, viime vuoden voittaja ohjeistaa.

Suomalainen Menestysresepti 2020 on kiihdytyskaista suoraan elintarvikealan huipulle. Alkukarsintojen jälkeen 5–7 finalistia saavat S-ryhmältä 15 000 euroa tuotekehitykseen ja heidän ponnistuksiaan seurataan kesällä 2020 Nelosella. Finalistien ideoita kirittää rautainen tuomaristo: kokki ja yrittäjä Jyrki Sukula, Finlaysonin Jukka Kurttila, Foodwestin Suvi Luoma, S-ryhmän kaupallinen johtaja Ilkka Alarotu sekä valikoimajohtajat Antti Oksa ja Katja Tapio.

Hakulomakkeen voit täyttää Nelosen verkkosivuilla. Hakuaika on 9.12.2019–6.1.2020.

Lue lisää: