Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Halloweenin näyttävin hittitarjottava hetkessä – testaa karmean hyvät hodarit!

Teksti:
Vaasan Street Food
Kuvat:
Vaasan Street Food
Julkaistu: 14.10.2024
|
Muokattu: 14.10.2024
Kaupallinen yhteistyö / Vaasan Street Food. Hui, mikä hodari! Halloween on täydellinen tilaisuus leikitellä tarjoilujen kanssa, ja muumiohodarit tarjoavat houkuttelevan helpon tavan tuoda kauhuteemaa lautaselle. Nämä herkkupöydän hodarit saavat niin lapset kuin aikuiset taatusti hymyilemään.

Pelottavan herkullinen hodarihuuma

Kun pimeys alkaa laskeutumaan, kauhistuttavan herkullinen halloween hiippailee keittiösi ovella. Ja mikä olisikaan parempi tapa juhlistaa tätä karmaisevaa aikaa kuin monipuolinen hodarivalikoima, joka innostaa koko juhlaporukan! Hodaribuffa on syksyn juhlan sydän – se yhdistää ihmiset ympärilleen, ja jokainen löytää varmasti oman suosikkinsa. Ja taatusti ei jää nälkä.

Pehmeä ja maukas Vaasan Street Food The Dog hodarisämpylä on täydellinen valinta juhliin, sillä se maistuu monelle ja se on helppo syödä myös naamiaisasu päällä. Hodareiden lisukkeiden kanssa voit leikitellä mielikuvituksella oman makusi mukaan, mutta halloweenina nakit kietaistaan lehtitaikinakääreeseen.

Uudet hittihodarit kääriytyvät hetkessä muumioksi

Muumiohodarit ovat helppo ja hauska tapa tuoda hieman kauhua keittiöön. Nämä karmean hyvät hodarit kääritään lehtitaikinaan ja ne saavat sinappisilmäiset katseet. Täytä perinteisellä nakilla tai herkuttele kasvisversiolla.

Nappaa halloweenin hittiresepti talteen alta, ja osta buffan kaikki ainekset suoraan osoitteesta s-kaupat.fi.