Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kaisa väsyi miehensä tyyliin – 10 vuotta vanhat kuteet saivat kyytiä

Teksti:
Jannina Puumalainen
Kuvausjärjestelyt:
Sokos Kaari Maymun Ahmed
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 1.2.2017
|
Muokattu: 31.8.2020
Kaisa Markus yllätti miehensä Mikan ilmoittamalla tämän Yhteishyvän muuttumisleikkiin. Samalla Kaisalle itselleen haettiin särmää tyyliin.

Vanhoja farkkuja, sponsoritakkeja ja t-paitoja. Nurmijärveläinen Kaisa Markus, 39, väsyi katselemaan samoja virttyneitä vaatteita miehensä Mikan, 49, päällä ja toivoi päivitystä tämän tyyliin.

Mika ei juuri vastustellut, kun kutsu muuttumisleikkiin kävi.

"Olen käynyt vaateostoksilla viimeksi kahdeksan vuotta sitten. Nämä farkkunikin ovat varmaan toistakymmentä vuotta vanhat!" Mika nauroi.

Mikalle haettiin aikuisempaa, mutta silti nuorekasta tyyliä. Kaisa toivoi kauniin minimalistiseen pukeutimiseensa särmää ja ripauksen luksusta.

"Haluan olla tyylikäs, mutten tylsä".

"Kyllä ne nyt töissä ihmettelee"

Molemmille haettiin uutta tyyliä sekä työelämään että vapaa-ajalle. Eläkevakuutusyhtiössä palvelukehittäjänä toimiva Mika pukeutuu töihin rennosti, mutta pukee joskus päällensä kauluspaidankin.

Sovitamme arkiasua, joka istuu kantajalleen täydellisesti.

"Kyllä ne nyt töissä ihmettelee", Mika heittää pilke silmäkulmasssa.

Aina huolitellulle Kaisalle lisäämme tyyliin hieman kuvioita ja väriä. Upea leidi saa miehensä ja koko työryhmän haukkomaan henkeä. Kamerakin rakastaa selvästi molempia.

Lopultakin kaksin

Kuusivuotiaiden kaksosten vanhem­mat Kaisa ja Mika elävät ruuhkavuosia, ja yhteinen aika jää vähiin.

"Vaikka elän unelmaani, silti olisi kiva viettää vähän aikaa Mikan kanssa kahden kesken", hymyilee Kaisa.

Tämänkin toiveen toteutimme. Pari tapasi työpäivän jälkeen uudistetussa Frans & Amelie -ravintolassa ja sai hetken kahdenkeskistä aikaa.

Kaisa viestittää seuraavana aamu­na iloisena, että molemmilla oli ihana päivä ja Mika lähti uusissa vaatteissa töihin.