Vaahdota munat ja sokeri. Yhdistä kuivat aineet, siivilöi ja sekoita vaahtoon. Levitä taikina leivinpaperoidulle uunipellille ja paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 7 minuuttia. Kumoa pohja sokeroidulle leivinpaperille. Irrota pohjapaperi ja anna levyn jäähtyä.
Levitä levylle mansikkahillo. Sulata valkosuklaa varoen mikrossa. Notkista mascarpone ja lisää joukkoon valkosuklaa. Lämmitä seosta hetki mikrossa puolella teholla ja vatkaa tasaiseksi. Levitä 2/3 täytteestä torttupohjalle. Kääri rullalle ja anna vetäytyä jääkaapissa peitettynä vähintään tunti.
Pursota loppu valkosuklaakreemi kakun pinnalle ja koristele karamelleilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
217
908
6,2 g
3,0 g
34,6 g
27,1 g
0,5 g
4,7 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Leivinjauhetta,
1 dl Ranskalaisia pastilleja (irtomakeisia).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli