Mansikka-valkosuklaakääretorttu - Yhteishyvä

Mansikka-valkosuklaakääretorttu

???
Annokset
10
Valmistusaika
15 min
Hurmaavan herkullinen kääretorttu maistuu mansikalle. Pursota loppu valkosuklaakreemi kakun pinnalle ja koristele karamelleilla.
Jaa Somessa

Ainekset

4 kpl
Kananmunaa
1 1/2 dl
Sokeria
1 dl
Vehnäjauhoja
1/2 dl
Perunajauhoja
1 tl
Leivinjauhetta

TÄYTE

1 1/2 dl
Mansikkahilloa
100 g
Valkosuklaata
1 kpl
(250 g) mascarponejuustoa

KORISTEEKSI

1 dl
Ranskalaisia pastilleja (irtomakeisia)

Näin teet

1

Vaahdota munat ja sokeri. Yhdistä kuivat aineet, siivilöi ja sekoita vaahtoon. Levitä taikina leivinpaperoidulle uunipellille ja paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 7 minuuttia. Kumoa pohja sokeroidulle leivinpaperille. Irrota pohjapaperi ja anna levyn jäähtyä.

Levitä levylle mansikkahillo. Sulata valkosuklaa varoen mikrossa. Notkista mascarpone ja lisää joukkoon valkosuklaa. Lämmitä seosta hetki mikrossa puolella teholla ja vatkaa tasaiseksi. Levitä 2/3 täytteestä torttupohjalle. Kääri rullalle ja anna vetäytyä jääkaapissa peitettynä vähintään tunti.

Pursota loppu valkosuklaakreemi kakun pinnalle ja koristele karamelleilla.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 19.9.2014
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja35 g346 g
Proteiinia5 g47 g
Rasvaa6 g62 g
Kuituja1 g5 g
Energiaa kj908 9079
Energiaa kcal217 2167

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 tl Leivinjauhetta

  • 1 dl Ranskalaisia pastilleja (irtomakeisia)

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja35 g346 g
Proteiinia5 g47 g
Rasvaa6 g62 g
Kuituja1 g5 g
Energiaa kj908 9079
Energiaa kcal217 2167

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 tl Leivinjauhetta

  • 1 dl Ranskalaisia pastilleja (irtomakeisia)

Resepti
Katri Schröder

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.