Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Ruoka luo muistoja ja kokoaa meidät yhteisen pöydän ääreen

Teksti:
S-market
Kuvat:
S-market
Julkaistu: 4.3.2022
|
Muokattu: 4.3.2022
Ruokapöydän ääressä tapahtuvat monet elämän tärkeimmistä hetkistä. S-market haluaa olla juhlistamassa näitä kaikkia hetkiä, sillä me tarjoamme niihin rakennusaineet. Me emme näe ruokaa vain ruokana, se on syy kokoontua yhteen – mitä onkin tässä odoteltu. Katso tästä S-marketin herkulliset ideat koko perheen jälleennäkemiseen. Kaupallinen yhteistyö / S-market

Juhli jälleennäkemistä herkullisissa merkeissä

Ruoasta nauttiminen ja yhdessä syöminen kuuluvat useimmiten elämän parhaimpiin hetkiin. Olipa kyseessä merkkipäivä tai jälleennäkeminen läheisten kesken, on sen juhlistaminen hyvän ruoan parissa loistava idea. Ruoka luo ikimuistoisia hetkiä ja lämpöisiä muistoja.

Mietitkö mitä herkullista tarjoilisit illallispöydässä? Älä mieti enää, sillä tässä tulee ratkaisu: aito italialainen pizzamenu eli antipastot, roomalainen pizza ja suklaafudget, joissa maistuu cappuccino. Tai mikäli mielesi halajaa jotakin perinteisempää, kokeile kevättalven menua eli kasvislautasta, kanapullia sekä suklaamuffinsseja veriappelsiinikuorrutuksella.

Poimi maistuvat reseptit ja rakenna upeat ruoat illallispöytään! On aika nauttia hyvästä ruosta ja yhteisistä hetkistä jälleennäkemisen merkeissä.

Vinkki: Säästä aikaa ja vaivaa, tilaa ainekset herkullista illallismenuta varten kätevästi ruoan verkkokaupasta.

Herkullisia reseptejä yhteisiin hetkiin

Lisää reseptejä illanistujaisiin

Lisää aiheesta