Rapeat raputacot
Ainekset
Chilikatkaravut
Mango-avokadosalsa
Lisäksi
Valmistus
Sulata ja valuta katkaravut. Sekoita ne majoneesiin.
Halkaise avokadot, poista kivet ja kuori. Kuutioi hedelmäliha. Huuhtele mango ja leikkaa hedelmäliha irti litteän kiven molemmin puolin. Kuori ja kuutioi mango. Huuhtele ja kuutioi tomaatit. Kuori ja hienonna sipuli. Hienonna korianteri. Sekoita kaikki salsan ainekset kulhossa.
Kuumenna tacokuoret pakkauksen ohjeen mukaan. Täytä salsalla ja lusikoi chilikatkarapuja pinnalle. Viimeistele hienonnetulla korianterilla. Halutessasi lisää murennettua fetajuustoa.
Vinkki: Jos tykkäät tulisesta ruoasta, pilko salsan joukkoon chili.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
510
2134
33,0 g
3,5 g
37,3 g
10,3 g
6,8 g
12,0 g
1,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
ruukkua korianteria ,
ruukkua korianteria,
(murustettua fetajuustoa).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli