Sulata ja valuta katkaravut. Sekoita ne majoneesiin.
Halkaise avokadot, poista kivet ja kuori. Kuutioi hedelmäliha. Huuhtele mango ja leikkaa hedelmäliha irti litteän kiven molemmin puolin. Kuori ja kuutioi mango. Huuhtele ja kuutioi tomaatit. Kuori ja hienonna sipuli. Hienonna korianteri. Sekoita kaikki salsan ainekset kulhossa.
Kuumenna tacokuoret pakkauksen ohjeen mukaan. Täytä salsalla ja lusikoi chilikatkarapuja pinnalle. Viimeistele hienonnetulla korianterilla. Halutessasi lisää murennettua fetajuustoa.
Vinkki: Jos tykkäät tulisesta ruoasta, pilko salsan joukkoon chili.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.