Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Rapeat raputacot

Rapeat raputacot

timer-icon15 min  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
4 Annosta
Taio trendikkäät tacot vartissa katkaravuista ja hedelmäsalsasta. Tacoveneet täytetään chilikatkaravuilla ja mango-avokadosalsalla. Helpot ja herkulliset raputacot purjehtivat pöytään vartissa.

Ainekset

chilikatkaravut

180 g
(1 ps) katkarapuja (pakaste)
1 dl
chilimajoneesia

mango-avokadosalsa

2 kpl
avokadoa
1 kpl
mango
250 g
(1 rs) minitomaatteja
1 kpl
punasipuli (pieni)
1/2
ruukkua korianteria
1 kpl
limen mehu
1/2 tl
mustapippuria rouhittuna
1/4 tl
suolaa

lisäksi

145 g
(1 pkt) tacokuoria (Taco Tubs)
1/2
ruukkua korianteria
(murustettua fetajuustoa)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sulata ja valuta katkaravut. Sekoita ne majoneesiin.

180 g
(1 ps) katkarapuja (pakaste)
1 dl
chilimajoneesia
2

Halkaise avokadot, poista kivet ja kuori. Kuutioi hedelmäliha. Huuhtele mango ja leikkaa hedelmäliha irti litteän kiven molemmin puolin. Kuori ja kuutioi mango. Huuhtele ja kuutioi tomaatit. Kuori ja hienonna sipuli. Hienonna korianteri. Sekoita kaikki salsan ainekset kulhossa.

2 kpl
avokadoa
1 kpl
mango
250 g
(1 rs) minitomaatteja
1 kpl
punasipuli (pieni)
1/2
ruukkua korianteria
1 kpl
limen mehu
1/2 tl
mustapippuria rouhittuna
1/4 tl
suolaa
3

Kuumenna tacokuoret pakkauksen ohjeen mukaan. Täytä salsalla ja lusikoi chilikatkarapuja pinnalle. Viimeistele hienonnetulla korianterilla. Halutessasi lisää murennettua fetajuustoa.

145 g
(1 pkt) tacokuoria (Taco Tubs)
1/2
ruukkua korianteria
(murustettua fetajuustoa)

Vinkki: Jos tykkäät tulisesta ruoasta, pilko salsan joukkoon chili.

Miltä maistui?(9 arviota)
Resepti:
Anne, S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Panu Pälviä
Julkaistu: 21.2.2021
Muokattu: 7.6.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

510

2134

33,0 g

3,5 g

37,3 g

10,3 g

6,8 g

12,0 g

1,7 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

ruukkua korianteria ,

ruukkua korianteria,

(murustettua fetajuustoa).

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli