Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Siva Parlar testautti tuotteitaan kuluttajilla Suomalainen menestysresepti 2024 -kilpailun semifinaalissa. ”Voisin kuvitella, että tekisin tähän jonkun jogurttikastikkeen kaveriksi”, 39-vuotias Saara kertoi maistatuksessa.

Siva jännittää Menestysreseptin semifinaalissa sekä jatkopaikkaa että esikoisensa laskettua aikaa

Teksti:
Juho Kahilainen
Kuvat:
Sari Soininen
Julkaistu: 4.12.2023
|
Muokattu: 4.12.2023
Suomalainen menestysresepti 2024 -kisan finaaliin mahtuu vain kuusi kilpailijaa. Kolmannessa jaksossa pelistä putoaa siis neljä osanottajaa.

Semifinaalin punainen lanka on kuluttajatutkimus, jossa kaikki kymmenen ideanikkaria pääsevät maistattamaan tuotteitaan kansalaisille. Parhaiten tutkimuksessa pärjäävälle tuotteelle on luvassa suora finaalipaikka. Loput joutuvat jännittämään jatkoaan pidempään.

Bulgurpiirakalla semifinaaliin saakka ponnistanut Siva Parlar on erityisen jännittävässä tilanteessa: esikoisen laskettu aika alkaa olla käsillä, mutta samalla täytyy keskittyä esittelemään uutta tuotetta ensin kuluttajille ja sen jälkeen vakuuttaa tuomaristo bulgurpiirakan kaupallisesta potentiaalista. Kaikki ei ole vielä kristallinkirkasta.

”Tuleeko finaalipaikka vai vauva ensin? Toivotaan, että finaalipaikka tulee ja vasta sen jälkeen katsomaan vauvaa”, Siva kertoo tilanteestaan.

Tuomaristolle Siva kertoo kohderyhmän olevan noin 18-40-vuotiaat kuluttajat, mikä saa erityisesti Jyrki Sukulan ja Jukka Kurttilan kulmat kurtistumaan.

”Eli puhutaan noin 1,5 miljoonasta kuluttajasta”, Sukula kuittaa.

”Sä puhuit ensin miehistä, sitten koululaisista ja lopulta naisista, niin kohderyhmän kokohan oli jo oikeastaan lähes viisi miljoonaa. Sun pitää skarpata tän kohderyhmän kanssa”, Kurttila nuhtelee.

Suomalainen Menestysresepti 2024 -kilpailua voit seurata televisiosta MTV-kanavalta tiistaisin kello 20. Kauden ensimmäinen jakso nähdään tiistaina 21.11.2023. Jaksot löytyvät myös Katsomosta.

Sarjassa etsitään uusia hittituotteita mm. S-marketin ja Prisman valikoimaan. Voittaja on selvillä tiistaina 23.1.2024.