Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Vinkit Tallinnaan - rentoudu joulukiireiden keskellä

Teksti:
Katarina Boijer
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 11.12.2017
|
Muokattu: 31.8.2020
Suo itsellesi pieni irtiotto joulustressistä ja lähde pikkujoulumatkalle Tallinnaan. Voit majoittua vaikka rock-klubin takahuoneessa.

Miltä kuulostaisi pikkujoulureissu Tallinnaan Suomi 100 -teemalla?

Ei aivan mahdoton idea, sillä legendaariseen Original Sokos Hotel Viruun on sisustettu juhlavuoden kunniaksi yksitoista Suomi 100 -teemahuonetta.

Voit yöpyä vaikka huoneessa, jonka seinä on kopio rock-klubi Tavastian takahuoneesta tai jonka yöpöydän laatikosta löytyy raamatun sijaan Fingerpori-sarjakuva-albumi. Hotellissa on toki myös kiekkoleijonille omistettu huone.

"Jokainen huone on omanlaisensa. Teemoina ovat urheilu, luonto, muotoilu, historia ja taide. Myös virolaisille ennen niin tärkeä Suomen televisio on saanut juhlahuoneensa. Pohjoisvirolaiset katsoivat aikoinaan kielloista huolimatta Dallasia, uutisia ja musiikkivideoita Suomen televisiosta", Tallinnan Sokos Hotellien markkinointijohtaja Evelin Org kertoo.

Orgin oma suosikki on Suomen suurlähetystö -huone. Se on sisustettu Tallinnan suurlähetystön huonekaluilla. Huoneen seinille on ripustettu Tallinnassa vierailleiden Suomen presidenttien muotokuvat.

Tallinnan parhaat

Syö: Ravintola Leib Resto on saavuttanut mainetta lähiruokamenullaan. Hinnat ovat kohtuulliset ja tumma leipä taivaallista.

Shoppaile: Joulutori Raatihuoneen aukiolla on klassikko. Joulukuusikin on noussut torille jo 1400-luvulta. Tori on auki 6. tammikuuta asti.

Juhli: Virun Merineitsi-ravintolan Forever Young -revyyssä paljetit, sulat ja upeat puvut säihkyvät, ja pikkujoulu-tunnelma on taattu.

Lisää aiheesta