Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pinkkejä pilviverhoja, mahtavia maisemia – kurkkaa tästä hotellien kolme komeinta meitsiespottia

Teksti:
Heta-Leena Sierilä
Kuvat:
Eveliina Vuorma, Anton Sinelnikov
Julkaistu: 17.7.2023
|
Muokattu: 7.8.2023
Taustalla on merkitystä, kun tavoitellaan täydellistä selfietä. Pysäyttävän kuvauksellisia paikkoja löytyy niin kaupungeista kuin keskeltä kansallismaisemaa. Tässä kolme vinkkiä hotellien upeisiin meitsiemaisemiin.

Jos matkustat katsomaan Eiffel-tornia, Times Squarea tai Pisan kaltevaa tornia, selfiehän sen edessä pitää ottaa. Kuten sanotaan: pics or it didn’t happen.

Selfie-kulttuuri on tullut jäädäkseen, eikä kuvia oteta enää pelkästään todisteeksi siitä, että tuli käytyä kivassa paikassa. Niitä otetaan myös muistoksi ainutlaatuisesta elämyksestä.

Kotimaassa päheimmät selfiet napataan hengästyttävien maisemien tai arpaonnen suosiessa pinkin pilviverhon edessä.

Ateljee Barin kulmavessa, Helsinki

Legendaarinen näköalavessa on ehdoton must-kohde pääkaupunkiseudulla vierailevan bucket-listalla. Solo Sokos Hotel Tornin 12. kerroksessa sijaitseva wc tarjoaa huikean panoraamamaiseman yli Helsingin.

Vessassa on vuosien varrella kuvattu elokuvakohtauksia, ja eräs Tornin kanta-asiakas hankki itselleen aikanaan jopa porttikiellon ryhdyttyään kaupungin kattojen yllä luvattomiin puuhiin.

Nykyisin kulmavessa palvelee myös Helsingin parhaana selfienottopaikkana, johon kannattaa vaikka jonottaa.

Solo Sokos Hotel Torni, Yrjönkatu 26, Helsinki

Heymon Lucky You, Espoo

Jos Espoon Keilaniemessä sijaitsevaan Heymo by Sokos Hotelsin Lucky You -sviittiin onnistuu pääsemään selfietä ottamaan, voidaan puhua melkein lottovoitosta.

Sviittihän on yleensä hotellin kallein huone ja myös sisustukseltaan jollain tavalla erityinen. Lucky You -sviittiin pätee jälkimmäinen: sisustus on todella uniikki, mutta sitä ei voi saada rahalla vaan ainoastaan arpaonnella. Uuden hotellin kahdeksannessa kerroksessa sijaitseva sviitti nimittäin arvotaan kaikkien hotellista huonevarauksen tehneiden kesken aina, kun se vapautuu edelliseltä voittajalta. Jos onni potkaisee, on selfie pilvikalusteiden edessä osuva todiste voitosta.

Heymo 1 By Sokos Hotels, Miestentie 5, Espoo

Break Sokos Hotel Kolin ulkopalju, Koli

Selfie-kohteiden ehdotonta aatelia on korona-aikana huippusuosioon noussut Koli.

Somefiideissä on viime vuosina näyttänyt siltä, että yksi jos toinenkin on hurauttanut Pohjois-Karjalaan poseeraamaan Kolin huipulle.

Astetta ylellisempi Koli-selfie syntyy huippujen tuntumassa Break Sokos Hotel Kolin ulkopaljuilla. Taustalle tallentuu silmänkantamattomiin jatkuva Pielinen ja avarana kaartuva taivas. Lasi kuplivaa käteen ja smile – siinä täydellisen meitsien ainekset!

Break Sokos Hotel Koli, Ylä-Kolintie 39, Koli

Lue myös

Lisää aiheesta