Innostuksen puuskassaan Nanne otti yhteyttä tunnettuun suomalaiseen ruokatehtaaseen ja kysyi, voisiko purkkiin laittaa muutakin kuin hernekeittoa. Hän itse peukuttaa purkkikeitolle monestakin syystä. Muun muassa siksi, ettei keitto ole täysin valmis.
– Haluan kokatessani sen tunteen, että valmistan ruoan itse. Haluan lisätä vähän vettä ja kiehauttaa kunnolla. Se ei tavallaan ole niin eines, vaikka eines onkin. Aivan kuten raakapakastettu falafel, josta leikataan siivuja ja paistetaan pannulla.
Happyfood&people Oy:n arvoihin kuuluu ruokahävikin vähentäminen, joten siinäkin mielessä purkkikeitto toimii.
Ollessaan viimeisillään raskaana Nanne löi sopimusvalmistajan kanssa alustavasti kättä päälle. Asiaan palattaisiin vauvan syntymän jälkeen.
Uuden tekeminen tarkoitti myös uutta hakemusta Suomalainen Menestysresepti 2023 -kisaan, ja niin keväällä 2022 finaalipaikka aukesi vihreälle linssikeitolle.
Linssikeiton rinnalle Nanne loihti härkäpapukeiton, ja syntyi keittoperhe nimeltä Happy Soup!
– Härkäpapukeitto oli maailman ihanin yllätys, koska sen reseptiikka onnistui heti ensimmäisellä kerralla.
– On hienoa, ettei kaikilla tarvitse olla omaa tehdasta, vaan voi tehdä huippuhyvää yhteistyötä valmistajien kanssa. Sillä tavalla markkinoille saadaan uusia, innovatiivisia juttuja ajatuksella ”Tehdään yhdessä parempaa”.
Nanne uskoo rajan vegaaniuden ja lihan syömisen välissä hälvenevät tulevaisuudessa. Hän itse kertoo syöneensä täysin kasvispohjaisesti ennen raskautta, kunnes iski niin kova lihannälkä, että periaatteet jäivät.
– Pääpiirteittäin syön kyllä kasvispohjaista ruokaa, mutta rakastan juustoa. Jos käytän voita, sen pitää olla oikeaa, ja jos maitoa, niin punaista, hän paljastaa hymyillen.
– Kyllähän lihaa syödään nykyään aivan liikaa. Kannustan kultaiseen keskitiehen: lihaa voisi syödä vaikka herkkupäivänä tai juhlaruokana, ja muuten syötäisiin mahdollisimman paljon kasviksia.