Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Puolukkajäädyke

Itsenäisyyspäivän jälkiruoka kruunaa juhlan

Itsenäisyyspäivän menun loppuhuipennus on herkullinen jälkiruoka. Teetkö tänä vuonna kauniin mustikka-valkosuklaajuustokakun, raikasta puolukkajäädykettä vai piimäjäätelöä? Katso itsenäisyyspäivän parhaat jälkiruokareseptit!

Jotain talvisen raikasta, sinistä ja valkoista, kotimaisia marjoja – näistä aineksista rakentuu monen itsenäisyyspäivän juhlapöydän jälkiruoka.

Viirukasta koivunrunkoa muistuttava pölkkykakku on ihana itsenäisyyspäivän kakku. Valkosuklaalla koristeltu kakku kätkee sisäänsä piparia, vaniljaa ja puolukkaa.

Itsenäisyyspäivän juustokakuksi sopii sinivalkoinen mustikka-valkosuklaajuustokakku. Se on helppo tehdä, sillä kakku hyytyy ilman liivatetta. Helppoja ja herkullisia jälkiruokia ovat myös marjainen talkkunahyve ja kauniin vaaleanpunainen puolukkajäädyke, jonka voit tehdä hyvissä ajoissa pakkaseen odottamaan.

Kahvin kanssa maistuvat itsenäisyyspäivän leivokset, jotka voivat olla vaikka sitruunaisia lumihiutaletorttuja ja luumumousella täytettyjä lehtitaikinaleivonnaisia. Vai tekisitkö itsenäisyyspäivän jälkiruoaksi kotimaisista juustoista kootun juustotarjottimen?

Itsenäisyyspäivän ihanimmat jälkiruoat