Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Piimäjäätelö, mustikkakastike ja kauramuru

Itsenäisyyspäivän jälkiruoka kruunaa juhlan

Itsenäisyyspäivän menun loppuhuipennus on herkullinen jälkiruoka tai itsenäisyyspäiväkakku. Teetkö tänä vuonna kauniin mustikka-valkosuklaajuustokakun tai upean mustikkabritan? Katso itsenäisyyspäivän parhaat jälkiruokareseptit!

Jotain talvisen raikasta, sinistä ja valkoista, kotimaisia marjoja – näistä aineksista rakentuu monen itsenäisyyspäivän juhlapöydän jälkiruoka.

Mustikkainen britakakku on upea itsenäisyyspäivän kakku. Kakku saa sinivalkoisia kerroksia mustikasta ja tuorejuusto-kermavaahdosta.

Itsenäisyyspäivän juustokakuksi sopii sinivalkoinen mustikka-valkosuklaajuustokakku. Se on helppo tehdä, sillä kakku hyytyy ilman liivatetta. Helppoja ja herkullisia jälkiruokia ovat myös marjainen talkkunahyve ja kauniin vaaleanpunainen puolukkajäädyke, jonka voit tehdä hyvissä ajoissa pakkaseen odottamaan. Itse tehtyä piimäjäätelöä mustikkakastikkeella ja kauramurulla voi tarjoilla annoslaseista.

Kahvin kanssa maistuvat itsenäisyyspäivän leivokset, jotka voivat olla vaikka luumumousella täytettyjä lehtitaikinaleivonnaisia tai Vihreiden kuulien makuisia kääretorttuviipaleita. Vai tekisitkö itsenäisyyspäivän jälkiruoaksi kotimaisista juustoista kootun juustotarjottimen?

Itsenäisyyspäivän ihanimmat jälkiruoat