Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Itsenäisyyspäivän jälkiruoka kruunaa juhlan

Itsenäisyyspäivän illallisen loppuhuipennus on herkullinen jälkiruoka. Teetkö tänä vuonna kauniin mustikka-valkosuklaajuustokakun tai upean mustikkabritan? Katso itsenäisyyspäivän parhaat jälkiruokareseptit!

Jotain talvisen raikasta, sinistä ja valkoista, kotimaisia marjoja – näistä aineksista rakentuu monen itsenäisyyspäivän juhlapöydän jälkiruoka.

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Piia Arnould
Julkaistu: 18.11.2020
|
Muokattu: 28.11.2022

Itsenäisyyspäivän kakut

Mustikkainen britakakku on upea itsenäisyyspäivän kakku. Kakku saa sinivalkoisia kerroksia mustikasta ja tuorejuusto-kermavaahdosta. Juustokakuksi sopii sinivalkoinen mustikka-valkosuklaajuustokakku tai luumujuustokakku.

Helpot jälkiruoat

Helppoja ja herkullisia jälkiruokia ovat myös marjainen talkkunahyve ja kauniin vaaleanpunainen puolukkajäädyke, jonka voit tehdä hyvissä ajoissa pakkaseen odottamaan. Itse tehtyä piimäjäätelöä mustikkakastikkeella ja kauramurulla tai limejuustokakkua voi tarjoilla annoslaseista.

Itsenäisyyspäivän leivokset

Kahvin kanssa maistuvat itsenäisyyspäivän leivokset, jotka voivat olla vaikka luumumousella täytettyjä lehtitaikinaleivonnaisia, macaronseja tai Vihreiden kuulien makuisia kääretorttuviipaleita.

Itsenäisyyspäivän ihanimmat jälkiruoat