Kanttarellimetsästä yrttitarhaan – makuja jokaiselle
Crème Bonjourin maistuvasta valikoimasta löydät tuorejuustot vaativaankin makuun. Kanttarelli, mustapippuri, valkosipuli ja monet muut herkulliset maut antavat säväyksen ruokiisi ja tuovat arkeen pientä, ihanaa luksusta. Ranskalaisella twistillä tietysti.
Laktoosittomat Crème Bonjour -tuorejuustot sopivat upeasti levitteeksi, ruoanlaittoon ja leivontaan. Valmistitpa kuumaa, kylmää, makeaa tai suolaista herkkua, sopii Crème Bonjour mutkattomasti kesän ruokahetkiisi. Herkut syntyvät käden käänteessä, sillä Crème Bonjour on käyttövalmista vain purkin avaamalla. Niin vaivatonta, eikä kesäpäivä takuulla valu hukkaan keittiössä. Kokeile itse ja ihastu!
Arjesta juhlaa vastustamattomilla resepteillä
Crème Bonjourin avulla kokkaillessa aikaa jää siihen tärkeimpään: ajan viettoon tärkeimpien ihmisten kanssa. Nappaa reseptit Crème Bonjourin kolmeen ruokalajiin ja nauti kesästä hyvässä seurassa vaikka piknikillä, grillaten tai loihdi arjen ruokailusta juhlaa. Tällä menulla onnistut!
Crème Bonjour -tuorejuustoilla saat ruokiisi helposti eri makumaailmoja. Nappaa vaikka koko valikoima ostoskoriisi s-kaupat.fi-verkkokaupasta ja löydä suosikkisi!
Alkuruoka: Röstiperunat tuorejuustolla ja mädillä
Ainekset:
- 10 perunaa karkeaksi raastettuna
- 1 keltainen sipuli hienonnettuna
- suolaa ja pippuria
- ruokaöljyä tai margariinia
- 1 rs Crème Bonjour Ruohosipuli tuorejuustoa
- 1 prk mätiä (esim muikun tai siian)
3 rkl ruohosipulia
- Yhdistä raastetut perunat ja hienonnettu sipuli ja purista ylimääräinen neste pois. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Lämmitä ruokaöljy ja margariini pannussa keskilämmöllä ja annostele peruna-sipulisekoitus pannulle. Painele perunaröstejä kevyesti ja paista kullanruskeiksi molemmin puolin.
- Levitä reilusti tuorejuustoa valmiiden röstiperunoiden päälle. Lisää mäti sekä hienonnettu ruohosipuli.